balkona cık asagı bırak kendını. yasarsan benzer seylerı tadarsınBinmek istiyorum
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
balkona cık asagı bırak kendını. yasarsan benzer seylerı tadarsınBinmek istiyorum
balkona cık asagı bırak kendını. yasarsan benzer seylerı tadarsın
hakanla gelıver sende tabı gelırse beyefendıvalla ben merka ediyorum gidersem o taraflara yürek yiyip binerim xddd sonra gelsin tekbirler gelsinn fatihalar xd
komsulardan ızın al yap benzer zaten1.kat bi şey olmuyo
bu sene kpss dersane muhabbetleri falan var abi zor yüksek ihtimal bi atlatayım ilk işim gelmek olacakhakanla gelıver sende tabı gelırse beyefendı
sen binmedin mi oğlum dxdd@pulusoglu geldiğinde nelerin olup bittiğini sadece yüzünden anladık. Biz çayımızı yudumlarken onlar fiestanın canını okumuşlar
İndiğinizde tekerlerden duman tütüyor muydu? Onu söyle. Dumanı tütüyorsa tamamdır.abı gelecegını dusun gelme.ha soforlugune hıc lafım yok adam gıbı adam aracını bılıyor nerede ne yapar farkında masallahı var cokta ıyı bırıymıs ben tanıstıgıma cok cok memnun oldum ama ben araba kullanmıyormusum. ben vıraj kasmıyormusum. resmen rallı sımülasyonu gıbı bırsey . ben uste tutundum uzerıme koydugum sıgara kutusu baska yere ucmus ben zor duruyorum dualarla.ellerım terden sırılsıklam dızıme suruyorum dızımde ızı cıktı. onca sey yaptım ama bu bambaska.ındım zaten elım tıtrıyor.bakın uyarıyorum ozgur falan az soylemıs sıgara ıcmeyen baslar ateıst tovbe eder net
Ona bakamadim be abi yeri opmekle mesguldumİndiğinizde tekerlerden duman tütüyor muydu? Onu söyle. Dumanı tütüyorsa tamamdır.
@motorsinann kardeşim şöyle arabasını tanıyıp anlayarak hakkını veren adam bulamaz oldum artık, tez zamanda göreceğim sizi farz oldu
Oglum manyakmisiniz siz sakami yapiyorum ben burada anlamadiniz galiba mazosist falanmisiniz@berkertekin o corsaya binicem ramazan bitsin
120 yer yer 125Ahhaha Alp abiye sözüm vardı 110 ile kaldırıma karşıdan baktık, 10 km gazladık çeyrek deponun yarısını yaktı ya Alp abide Mazda'ya çok yakıyor dedi adam full kickdown gidiyor gazlıyor 12 yakıyor ben öyle gitsem 1 lira yakıyo Mazda alcam ben araba maşallah şahane ya çok diri çok temiz şanzıman filan maşallahı var Japon abi ya
120 yer yer 125
estagfurullah knk ama daha yapacağımızı sanmıyorum çünkü ciddi ölüm riski var kurtuluş 0 araba zaten teneke çöp yani herşeyi tadında bırakmak lazım ama ufak cıtırtı yaparız illa kiÇok yakın bi arkadaşım yurt dışına gidicek ben onunla görüşmeye gittin gelemedim sinanla bende turlamak istiyorum ya namını çok duyduk
Tamam beyler anlasilan @motorsinann in bir menajer ihtiyaci olacak. Sagolsun bugun bana lafini etmedi ama yaktigi benzin lastikler vs hepsi maaliyet artik pamuk eller cebe beyler. Sinanla :Çok yakın bi arkadaşım yurt dışına gidicek ben onunla görüşmeye gittin gelemedim sinanla bende turlamak istiyorum ya namını çok duyduk
Apaçi ruhumuzda varestagfurullah knk ama daha yapacağımızı sanmıyorum çünkü ciddi ölüm riski var kurtuluş 0 araba zaten teneke çöp yani herşeyi tadında bırakmak lazım ama ufak cıtırtı yaparız illa ki
10dk 50₺ yapalım bende ki apaçilik kalitesi zor bulunurTamam beyler anlasilan @motorsinann in bir menajer ihtiyaci olacak. Sagolsun bugun bana lafini etmedi ama yaktigi benzin lastikler vs hepsi maaliyet artik pamuk eller cebe beyler. Sinanla :
10 dk 20 lira
20 dk 30
1 saatlik surus egitimi icin pm