Keşke arabayı satmayaydım şuan pişman oldum gibi
alalım sana bi alfa
Keşke arabayı satmayaydım şuan pişman oldum gibi
Hani maniyalalım sana bi alfa
Hayatımda ilk defa şöförlüğümün üstüne tanıdığım adamdır, adam limitlerin çok çok üstüne çıkıp arabaya dans ettiren Bi adamdırinsan olarak bayıldıgım adamdır kendısı.
ama arabasına sakın ama sakın bınmeyın az bıle soylemısler.
6.30 da yola çıktım neyin gecesi müdür
La olm valla tutuyo yaSinan bütün bunları yaparken biz sinanla muhabbet ediyoruz hshdhs çok alıştık )) corsa c yol tutmuyor dediğimde yol tutuyor diyen bütün forumdaşlar sinanla peşpeşe giderken sinanın 130la girip düz çıktığı viraja ben 90la girince kafadan kayaa kayaa bariyere doğru gidiyor
Amerikada ucuza o kadar guzel premium araba varken hyundai almak nedir ya nasil bir fakirliktir. 600bin mülteci bu geri cagirmadan etkilenecek
Eyy @AlCapone , derhal @AlCapone dan özür dile.markanin degeri ile urettigi urunun kalitesiyle satis rakamlariyla dogru oranti olmaz once bunu bir ogren, kaldi ki hyundai markasi sadece otomobil uretmiyor. cok eskiden lisansta okurken assan fabrikasina gitmis biri olarak senin bana cahil deme luksun yok. assan nedir bilmezsin sen tartismaya girmeyecegim. sunlari oku. iki hafta i30 testi gerceklestirdim full + full o sinifta her arabayi biliyorum tartismasiz son siraya koyarim. direksiyon hissiz ve belirsiz lacka frenler hissis dozajlamasi imkansiz sasi lacka bol bol salinim var rigid degil onden bolca kayiyor surus modlari yalan hicbir degisiklik olmuyor dct cift kavrama kararsiz dur kalklarda ne yapacagi belli degil yol gurultusu rakiplerine gore cok fazla. yakit tuketimi 7.4tu bu iyi.. icerdeki malzemeler kotu cidden kotu ee fiyat 122 bin lira... bolca donanim var lakin araba reverse engineering yontemiyle uretilen bir arabadan ibaret sizin gibilerin gozunu iyi boyadilar bu donanimlarla, arabadan anlamadigin belli bana cahil deme bari. kendini kandirma ulkeye yatirim falan yapilmiyor kulliyen zarar bu bahsettigin dunya devleri yuzunden ulkede yerli araba uretilmiyor artik. fanboylugu birak da basini iki elinin arasina al da bir dusun..
Ben anlamadım orda biri gider yaptı herhalde sonra kaldırdı.
Kime göre neye göre berker abi senin kendi limitin o viraj için 80kmh dir ve araç bunu yapabiliyodur ama ben o virajı başka bir araçla daha yüksek süratlerde dönebiliyorum ve kendi arabam buna izin vermiyorLa olm valla tutuyo ya
cayman s 116000tl2007 yılı otomobil fiyatları. Şimdi bu fiyatlara binilecek C sınıfı araç yok.
Ya benim kriterim o dönem üretilen B ve C sınıfı araçlardır. Bizim 2003 fiesta ile 160 la virajda havalanıp 130 la geri oturuyordum tık demiyordu, dağda Kartepe driftlerde pandül atarak ne şakalar yapıyordu o araba. Onun kadar iyi demiyorum ama aynı dönemki Polo, Palio, Punto düşünüldüğünde gayet makul. Hatta o dönemki Astra G yi bile yakalayabilir. Örneğin babamdaki Fiesta ile limitlerini karşılaştırmam ama hızlı viraja girersem arabanın içinde salavat getirtmiyor. bi abs yok o fenaKime göre neye göre berker abi senin kendi limitin o viraj için 80kmh dir ve araç bunu yapabiliyodur ama ben o virajı başka bir araçla daha yüksek süratlerde dönebiliyorum ve kendi arabam buna izin vermiyor
anca kendime geldim ya@motorsinann tebrik ediyorum karşim @pulusoglu 'nun ciğeri böbreği dalağı sökmüşsünüzasdfasdfasf
@pulusoglu la ramazanda gelip şerbet mi içeyim asdf Temmuz 15ine bi ayar çekmeye çalışalım olmazsa
Aklım almıyor dizel polo parasına 350z satılıyormuş2007 yılı otomobil fiyatları. Şimdi bu fiyatlara binilecek C sınıfı araç yok.
335i fiyatına 118bile alınamıyor simdi harikayız2007 yılı otomobil fiyatları. Şimdi bu fiyatlara binilecek C sınıfı araç yok.