sinanlar hızlıdır @motorsinann hala patlamadı bu da iyiye işaret ))
Abi seni forumda görür müydük ya
Canlı yayında sürekli diyoruz foruma uğra diye
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
sinanlar hızlıdır @motorsinann hala patlamadı bu da iyiye işaret ))
biraz içimi döktümAbi seni forumda görür müydük ya
Canlı yayında sürekli diyoruz foruma uğra diye
@motorsinann ın arabasına binilecekse @sinan abinin motosiklet ekipmanlarından giymek lazım 120yle o araba patates olur insan merak etmiyor değil ama o fiestada olmak, ciğer sökülme hissi falan
Kayışdağ yoluna ilk girdikten sonra aşağıya sola viraj var abi orası 120 ile kaldırımı karşımıza aldıknerde 120, kayışdağı yolu mu
Bunu 1.6tdi yaptı deme
Çekilin sinirli tdi golf geliyor addksdkx
Bunu 1.6tdi yaptı deme
Maltepe sahilde yaptık.abi buluşmayı nerde yaptınız ya yakınsa gelmeye çalışırım bidahakine
Bayır aşağı mı düz mü nası bi şey bu o zaman gti'lar R'lar 350 yapması lazım1.6 tdi rsa stg 1 soft yazılım
Arabasız kabul ediyorsanız 3-4 gün önceden haberim olursa her türlü gelirimMaltepe sahilde yaptık.
Bayır aşağı mı düz mü nası bi şey bu o zaman gti'lar R'lar 350 yapması lazım
Ben şok ben iptal
Ha o zaman tamam ya ferahladımBelenden seni koşarak yokuş aşağı bıraksak 120 yaparsın adsfdfkdk tabi ki yokuş aşağı
Düz yolda stock 200 yazılımlı da 220 filan yapıyor.
Ha o zaman tamam ya ferahladım
Ya dün düzde 160la sıkıntı olmadı ama rampa yukarı 140la giderken direksiyonda titreme oldu acaba ağırlık arkaya binip ön tekerlerde yük hafifledi diye mi oldu?
Japon deme olm bana ahahahah korkmaya başladım Japon'lardan@motorsinann abi sana bi gc8 alalım ya yokmu forumda hayırsever biri :d
Hay Maşallah... Kaptanımın aklı tabi kaldırımda patlar. Işıklardan önceki virajsa Süleyman çizgisinden 4teker hafifçe salarak 70-80'in üstünü görmedi oradaKayışdağ yoluna ilk girdikten sonra aşağıya sola viraj var abi orası 120 ile kaldırımı karşımıza aldık