O da olmuyor ki boyut sıkıntısı veriyor yineFotoğrafı ss alıp ss aldığınızı atmayı deneyin
O da olmuyor ki boyut sıkıntısı veriyor yineFotoğrafı ss alıp ss aldığınızı atmayı deneyin
Hızlı resime yüklediğinizde verilen linklerde "forum" seçeneği olan linki mesaja yapıştırdığınızda direk fotoğraf olarak çıkarHemen deniyim, ama burada paylaştığımızda link olarak çıkmıyor muydu o ben direk gönderide görünsün istiyorum ama onu nasıl yaparız
Ah şu iett... Yine ne yaptılarİETT'nin allah binbir belasını versin.
Olay sende bitiyor biz ne desek boş. Ucuza kapatabiliyorsan al en azından satmak istediğinde ucuza koyup rahat satarsınArkadaslar cok ikilemdeyim. Bir yandan Saab alayim diyorum bir yandan almayayim basima kalir diye korkuyorum valla.
Teşekkür ederimHızlı resime yüklediğinizde verilen linklerde "forum" seçeneği olan linki mesaja yapıştırdığınızda direk fotoğraf olarak çıkar
yoo, abs ayağımda standart.Abi senin arabada ABS yok mu ? :O
o fena be.abi benimki tam hassızlıkta değil verdiğim komuta çok gec cevap veriyor araba trafikte çok can sıkıoyr
kaptan 7saat direksiyon salladım, sinirlerim de artık yoruldu, denemeyin derim. Bahçede kurban bayramı yaptırmayın banaAnahtar mevzusunu unutma sulo ile geldiyse abi
Fiesta sayemde 180 i 190 ı hatırlıyorsen süleyman hakkında hiç bir şeyi takip etmiyor musun ? Şanzıman sıkıntısını yaptırmadı henüz fiesta siesta mode
ben sınav çıkışı öğrendim öyleymiş pişman oldum sallayaydım keşkeAçık uçlu sorularda 4 yanlış 1 doğru götürme olayı yok dimi la yani 0,25 gitmiyor yanlış olduğunda @bedirhan.
Olum matta sallasan nolur 1000 de 1. Fende en azindan bazen 3 de 1 şansın oluyor artar azalır değişmez sorusu gibiben sınav çıkışı öğrendim öyleymiş pişman oldum sallayaydım keşke
Valla ben 024 diye yaptım yapmaz olaydım soldan olacakmış. Sınavdan önce kitapçığa baktım ama kodlama hakkında bir açıklama yoktu. Kabul ederlerse iyi olurBu açık uçlular sola dayali kodlanacakti ama mesala 024 diye kodladiysan da sayacaklarmış var mı bi bilginiz?
Bizde bide gözetmene sordular gözetmen 0 koyun başına dedi.Valla ben 024 diye yaptım yapmaz olaydım soldan olacakmış. Sınavdan önce kitapçığa baktım ama kodlama hakkında bir açıklama yoktu. Kabul ederlerse iyi olur