Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sinan abi şu 2.el testlerini bi düzene soksanız hangi sıralama ile gidelecek sırada ne var hepimiz e34 ile e36yı bekliyoruz :D

e36 aksilik olmazsa cuma, montajı sahibi yapmış bitmiş montaj. Sinan abi inceleyip düzenleme yapılacaksa onu belirtecekmiş yapılmayacaksa veya cumaya kadar yapılırsa cuma yayına girecek

:D ahahshahahsahha bizim @kerpetenemir öyle yaptı zaten knk
adam hiç bir şey bilmiyordu gitti 1.7 aldı şimdi oturup karşılıklı sanayi muhabbeti yapıyoruz adamla kendi de diyo çok öğretici opel diyo ahashhahahas ama tabi opeli olan arkadaşlar alınmasın şaka yapıyoruz
Sinan'ım valla alınmıyorum doğrusun. Hem yaşlı, hem Opel olunca zaten ömürleri de doluyor, arıza çıkarmayacak yerleri de çıkarıyor. Ben bu arabada Ford'da hiç bilmediğim yerleri öğrendim :D Arabanın hala tanımadığım veya yanlış tanıdığım yerleri sistemleri varsa da zamanla öğretiyor :)

Ustasına hangi arızasında neden diye sorsam yaşından ötürü cevabı alıyorum. Ama yalan yok, direksiyon kutusu dışında yaptırdığım hiçbir yer bir daha bozulmadı :D

Edit: @emreozukan @kerpetenemir Sinan bu arada sizin hissiz dediğiniz gaz pedalının hissizliğini ben ilk defa geçenki arızada hissettim, anlık çok ince ayar yaptıramadım motor devrine, o yüzden zamanlamayla vites atmak durumunda kaldım. Çok zorladı beni. :) Araba sağlamken sürüşü kolaylaştıran, yumuşatan etkileri var, hiç sekteye uğratmamıştı sürüşümü daha önce :D Harbiden fark ettirmemişti o genişliğini :)

Son düzenleme:
Hyundai nin ki bildiğin tork konvertörü gibi çalışıyor ondan belki dayanıklıdır diye düşündüm ama bulaşma diyorsan vardır bildiğin :) alfa az sattığı için mi iyi olduğu için ben de bir şey duymadım. Ford fiesta da kullandım araba 11k daydı ve bana ufak sorunlar yaşatmıştı ama yarı kavramaya çokta meyilli değildi başka bir sorun yaşamıştım.

Öyle bir kesimde var bide vectra dan örnek vereceksek aşırı derece de elektronik bir araba. Elektrikli perdeleri filan vardı bu tür şeyler illaki bozuluyor bu yüzden ne kadar az donanım o kadar iyi aslında.
Aracımın ABS sensörleri bozulmuyor çünkü ABS yok :D
@pulusoglu nun dikiz aynası aşağı indi mi motoru takılıyormuş kalkmıyormuş. Benimkinde öyle birşey olmuyor, manuel :D
Babamın arabada dün far sensörü takıldı. Camı çatlakken de yağmur sensörü şaşırıyordu. Benim arabada ikisi de sorun çıkarmıyor, çünkü yok :D

Bu arada günaydın arkadaşlar. 4:30'da kalktım, birazdan yola çıkıyorum. @DouglasAdams bekle beni dokhtor, 2 saatliğine gelip döneceğim hemen :D Bi ateş alıp döneceğim :D

bekle berker abiyi izmiiirrr iki ateş alıp döncekmişşşasdfasfd, ayırlı yolculuklar abi

Günaydın herkese huzurlu sabahlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...