evetAhshshdjshfsda aynen çok mu belli oluyo
şikayet edildi.
evetAhshshdjshfsda aynen çok mu belli oluyo
Ahhh kalbimi acıttın seni gidi herifevet
şikayet edildi.
hazine avcısı mıydı neydi adı bende tam hatırlayamadım ama internette bulamazsın onu sanmıyorumarkadaşlar discovery de sanırım terkedilmiş evleri alıp içindeki değerli şeyleri satıp para kazanan bi program vardı 2 gündür arıyorum bilen varsa yazarsa çok sevinirim
teşekkürler öle bişiydi ismi evethazine avcısı mıydı neydi adı bende tam hatırlayamadım ama internette bulamazsın onu sanmıyorum
Ciğerini de söktüm müAhhh kalbimi acıttın seni gidi herif
Bakayım ahhh ciğerim yok geri verCiğerini de söktüm mü
senin örnek çok uç oldu bizde şuan 2.0 cdti otomatik zafira var arabayı geçen sene 137000 km de aldık şuan 160000 km ulaşmıştır o da sorun çıkarmadı çok şükür
@sinan abi şu 2.el testlerini bi düzene soksanız hangi sıralama ile gidelecek sırada ne var hepimiz e34 ile e36yı bekliyoruz
Hayırlı sahurlar olsun.
Uyumam lazım .Uyumayan var mı dayılar
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Merhaba abi .Merhaba gencolar
Uyumam lazım .
Merhaba abi .
Sinan'ım valla alınmıyorum doğrusun. Hem yaşlı, hem Opel olunca zaten ömürleri de doluyor, arıza çıkarmayacak yerleri de çıkarıyor. Ben bu arabada Ford'da hiç bilmediğim yerleri öğrendim Arabanın hala tanımadığım veya yanlış tanıdığım yerleri sistemleri varsa da zamanla öğretiyorahahshahahsahha bizim @kerpetenemir öyle yaptı zaten knk
adam hiç bir şey bilmiyordu gitti 1.7 aldı şimdi oturup karşılıklı sanayi muhabbeti yapıyoruz adamla kendi de diyo çok öğretici opel diyo ahashhahahas ama tabi opeli olan arkadaşlar alınmasın şaka yapıyoruz
Aracımın ABS sensörleri bozulmuyor çünkü ABS yokHyundai nin ki bildiğin tork konvertörü gibi çalışıyor ondan belki dayanıklıdır diye düşündüm ama bulaşma diyorsan vardır bildiğin alfa az sattığı için mi iyi olduğu için ben de bir şey duymadım. Ford fiesta da kullandım araba 11k daydı ve bana ufak sorunlar yaşatmıştı ama yarı kavramaya çokta meyilli değildi başka bir sorun yaşamıştım.
Öyle bir kesimde var bide vectra dan örnek vereceksek aşırı derece de elektronik bir araba. Elektrikli perdeleri filan vardı bu tür şeyler illaki bozuluyor bu yüzden ne kadar az donanım o kadar iyi aslında.
Bu arada günaydın arkadaşlar. 4:30'da kalktım, birazdan yola çıkıyorum. @DouglasAdams bekle beni dokhtor, 2 saatliğine gelip döneceğim hemen Bi ateş alıp döneceğim