Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aracımın ABS sensörleri bozulmuyor çünkü ABS yok :D
@pulusoglu nun dikiz aynası aşağı indi mi motoru takılıyormuş kalkmıyormuş. Benimkinde öyle birşey olmuyor, manuel :D
Babamın arabada dün far sensörü takıldı. Camı çatlakken de yağmur sensörü şaşırıyordu. Benim arabada ikisi de sorun çıkarmıyor, çünkü yok :D
Abi senin arabada ABS yok mu ? :O

Aracımın ABS sensörleri bozulmuyor çünkü ABS yok :D
@pulusoglu nun dikiz aynası aşağı indi mi motoru takılıyormuş kalkmıyormuş. Benimkinde öyle birşey olmuyor, manuel :D
Babamın arabada dün far sensörü takıldı. Camı çatlakken de yağmur sensörü şaşırıyordu. Benim arabada ikisi de sorun çıkarmıyor, çünkü yok :D
İşte en güzeli saf kafadan kayma makinası :D

Sinan'ım valla alınmıyorum doğrusun. Hem yaşlı, hem Opel olunca zaten ömürleri de doluyor, arıza çıkarmayacak yerleri de çıkarıyor. Ben bu arabada Ford'da hiç bilmediğim yerleri öğrendim :D Arabanın hala tanımadığım veya yanlış tanıdığım yerleri sistemleri varsa da zamanla öğretiyor :)

Ustasına hangi arızasında neden diye sorsam yaşından ötürü cevabı alıyorum. Ama yalan yok, direksiyon kutusu dışında yaptırdığım hiçbir yer bir daha bozulmadı :D

Edit: @emreozukan @kerpetenemir Sinan bu arada sizin hissiz dediğiniz gaz pedalının hissizliğini ben ilk defa geçenki arızada hissettim, anlık çok ince ayar yaptıramadım motor devrine, o yüzden zamanlamayla vites atmak durumunda kaldım. Çok zorladı beni. :) Araba sağlamken sürüşü kolaylaştıran, yumuşatan etkileri var, hiç sekteye uğratmamıştı sürüşümü daha önce :D Harbiden fark ettirmemişti o genişliğini :)
abi benimki tam hassızlıkta değil verdiğim komuta çok gec cevap veriyor araba trafikte çok can sıkıoyr :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...