Bizde dediğim aile de var işte dayıda amcada filan genel olarak hepsini kullanıyorumyav sizde citroen mi var zafira mı var insignia mı var 3ü birarada mı
Bizde dediğim aile de var işte dayıda amcada filan genel olarak hepsini kullanıyorumyav sizde citroen mi var zafira mı var insignia mı var 3ü birarada mı
Abi senin arabada ABS yok mu ? :OAracımın ABS sensörleri bozulmuyor çünkü ABS yok
@pulusoglu nun dikiz aynası aşağı indi mi motoru takılıyormuş kalkmıyormuş. Benimkinde öyle birşey olmuyor, manuel
Babamın arabada dün far sensörü takıldı. Camı çatlakken de yağmur sensörü şaşırıyordu. Benim arabada ikisi de sorun çıkarmıyor, çünkü yok
İşte en güzeli saf kafadan kayma makinasıAracımın ABS sensörleri bozulmuyor çünkü ABS yok
@pulusoglu nun dikiz aynası aşağı indi mi motoru takılıyormuş kalkmıyormuş. Benimkinde öyle birşey olmuyor, manuel
Babamın arabada dün far sensörü takıldı. Camı çatlakken de yağmur sensörü şaşırıyordu. Benim arabada ikisi de sorun çıkarmıyor, çünkü yok
abi benimki tam hassızlıkta değil verdiğim komuta çok gec cevap veriyor araba trafikte çok can sıkıoyrSinan'ım valla alınmıyorum doğrusun. Hem yaşlı, hem Opel olunca zaten ömürleri de doluyor, arıza çıkarmayacak yerleri de çıkarıyor. Ben bu arabada Ford'da hiç bilmediğim yerleri öğrendim Arabanın hala tanımadığım veya yanlış tanıdığım yerleri sistemleri varsa da zamanla öğretiyor
Ustasına hangi arızasında neden diye sorsam yaşından ötürü cevabı alıyorum. Ama yalan yok, direksiyon kutusu dışında yaptırdığım hiçbir yer bir daha bozulmadı
Edit: @emreozukan @kerpetenemir Sinan bu arada sizin hissiz dediğiniz gaz pedalının hissizliğini ben ilk defa geçenki arızada hissettim, anlık çok ince ayar yaptıramadım motor devrine, o yüzden zamanlamayla vites atmak durumunda kaldım. Çok zorladı beni. Araba sağlamken sürüşü kolaylaştıran, yumuşatan etkileri var, hiç sekteye uğratmamıştı sürüşümü daha önce Harbiden fark ettirmemişti o genişliğini
Günaydın İzmir. bakalım bugün başımıza ne gelecek.. Hoşgelişler ola abi ben de bir saate evden çıkar hastaneye geçerimBu arada günaydın arkadaşlar. 4:30'da kalktım, birazdan yola çıkıyorum. @DouglasAdams bekle beni dokhtor, 2 saatliğine gelip döneceğim hemen Bi ateş alıp döneceğim
Anahtar mevzusunu unutma sulo ile geldiyse abiGünaydın İzmir. bakalım bugün başımıza ne gelecek.. Hoşgelişler ola abi ben de bir saate evden çıkar hastaneye geçerim
Amerikaya giden bi gemi falan varsa Ağustos ayında anlaşabiliriz biletler 3000 lira ya böbreği satıcaz herhaldeAnahtar mevzusunu unutma sulo ile geldiyse abi
Normal gemilere seni alamam cunku liman girisinde murettebat bilgilerini veriyoruz keza bir denetim olur surpriz biteriz valla. Hangi firma bahsettigin bu kadar pahali olanAmerikaya giden bi gemi falan varsa Ağustos ayında anlaşabiliriz biletler 3000 lira ya böbreği satıcaz herhalde
Ahahah gemide doktor yok 3. Revire bakar anca ama du bakalm suloya dusunurum vallahilufthansa dahil amerikaya gidenlerin hepsi.4 aktarmalılar hariç.Onlarda 2000 tele.Mürettabat gösterirsin abi stajyer doktor Anlaşırsak süleyman sende
sen süleyman hakkında hiç bir şeyi takip etmiyor musun ? Şanzıman sıkıntısını yaptırmadı henüz fiesta siesta modeAnahtar mevzusunu unutma sulo ile geldiyse abi
Uzun bir aradan sonra herkese tekrardan merhabalar gelip gelip gidiyorum Ama her geldiğimde de özlüyorum şurayı az-öz-kaliteli insan kalan nadir yerlerden yav
Hızlı resim den yukleyebilirsiniz hocam.Telefondan fotoğraf ekliyorum dosya boyutu uymuyor jpeg dönüştürücü yapıyorum indiremiyorum nasıl yapıcam ben @alfhonso günlerce alıntı yapamamı gören bu forum biraz da fotoğraf yükleyememe sorunumumu görsün
Hemen deniyim, ama burada paylaştığımızda link olarak çıkmıyor muydu o ben direk gönderide görünsün istiyorum ama onu nasıl yaparızHızlı resim den yukleyebilirsiniz hocam.
Fotoğrafı ss alıp ss aldığınızı atmayı deneyinHemen deniyim, ama burada paylaştığımızda link olarak çıkmıyor muydu o ben direk gönderide görünsün istiyorum ama onu nasıl yaparız