İşte o cezaevlerine kadar olan olan kısımda sıkıntı var reisCezaevleri iyi çalışıyor yav
İşte o cezaevlerine kadar olan olan kısımda sıkıntı var reisCezaevleri iyi çalışıyor yav
Biyolojide açık uçlu sorunun cevabı fişne suyuydu dimşLa bunların yapacağı puğ Allah kahretmesin.
Artık YGS daha zor LYS'den nasıl çekilcek o sıralamalar bilmiyorum.
@mustafa.e hacı kasma olum kesin basit sorcaklar
Tam olarak bu cümle ülkedeki adaletin vehametini gösteriyor zaten. Ben o noktada motorluyu da savunmadım bu arada. İnsanların ne kadar gerzek olduğu belli. Ama yapılan hareket cidden çok büyük, direkt cana kast. Söylemek istediğim o. Savunulacak hiçbir tarafı yok yani. Çok benzer olay arkadaşımın başına geldi, vur kaçtan. Gidip adamı öldürmeye çalışmadı ama. Böyle adalet sağlanıyorsa mafyalar da meşrulaşmalı.Özetle, adam adaletini kendisi sağlamak istemiş.
nolmuş ?forumda 1.6 taunus alan vardı ona noldu
Bilmiyom işte yan veriyomu diye sorcamnolmuş ?
Veriyodur panpa yani ben olsam verirdimBilmiyom işte yan veriyomu diye sorcam
Altına imzamı atarımTam bu noktada aklınızın alması açısından kendi yaşadığımdan örnek vereceğim.
Bir gün İstanbul'da işten eve yeni dönmüştüm. Çantalarımı filan bırakıp evimden 3km kadar uzaklıktaki meşhur bir elekltronik mağazasına gitmek için yola çıktım. (İstanbul'u biliyorsanız Küçükyalı-Bostancı arası) Yoğun iş çıkışı trafiği vardı. E-5'e yeni bağlanmıştım ve hemen yanımda emniyet şeridi başlarken otobüs durağı vardı. Çok affedersiniz hayvanın teki yol yetmemiş ilerlemek için durak cebine girmiş, oradan tekrar önüme girmeye çalıştı. O kalabalıkta yol vermek istesem bile zor verirdim, nitekim yol vermedim. Sonrasında ben sağ şeritte yoluma devam ederken bir şekilde emniyet şeridinde yanıma gelip dakikalarca ana avrat bağırarak küfretti. En sonunda camı açıp "abi napıyorsun ya nedir şimdi bu" diye kendimden beklemeyeceğim bir naiflikle cevap verdim, vermez olaydım. O camı açıp söylediklerini duymaz olaydım. Sonrasında bir şekilde beni sıkıştırıp önüme de geçti. Bostancı sapağına kadar camdan elini çıkarıp hareket çekti. Durmadan bunu yaptı. Normal şartlarda tutumum çok çok farklı olurdu ama iş çıkışı + trafiğin getirdiği aşırı yorgunlukla gerçekten uğraşmak istemedim, fotoğrafını çektim. Daha sonra da savcılığa şikayette bulundum. Sonuç? SIFIR. O zamanlar OHAL filan da olmamıştı, yani bugünkü kadar sıkışık programları yoktu adli mercilerin. Şimdi ben duyarlı ve bilinçli bir vatandaşın yapması gerekeni yaptım ve mağduriyetimle kaldım. Bugün tekrar yaşasam bu şekilde bırakmam. Ve evet, hiç kışkırtmamışken, hiçbir karşılık vermemişken bana o kadar küfrü edecek şahsın canı benim için son derece değersiz, önemsiz. Ölse umurumda olmaz. Belki sizin gözünüzde insanlıktan nasibini almamış biri de olabilirim bu yazdıklarımın üzerine ama bu konuda çok netim.
Şimdi olayın başrolündeki o taksici muhtemelen benim yaşadığım bu olayı defalarca yaşamıştır. Belki benim gibi zamanında defalarca şikayette bulundu, sonuç alamadı. O zaman o adamı bunu yaptığı için kimsenin yargılamaya hakkı olamaz. ABD örneği verirken ihbarlara şikayetlere devletin reaksiyonunu da göz önünde bulundurmak gerekir.
Özetle, adam adaletini kendisi sağlamak istemiş. Destekliyorum.
Ben anlamam öyle şeylerden @bedirhan. söylesinGeçmiş olsun liseli ve mezun kardeşlerim nasıl geçti sınav zor muydu
refleks olum işte vurunca istemsiz geri tepki hayatım boyunca biyolojiden kaldım ama yaptığım en fazla biyoloji buna denk geldiBiyolojide açık uçlu sorunun cevabı fişne suyuydu dimş
Ortalama abi artık eski LYS yok sayılı soru araki bulasın hep yorumGeçmiş olsun liseli ve mezun kardeşlerim nasıl geçti sınav zor muydu
Fizik ve kimyanın açık uçlularını salladım la doğru cevapları neydirefleks olum işte vurunca istemsiz geri tepki hayatım boyunca biyolojiden kaldım ama yaptığım en fazla biyoloji buna denk geldi
Ortalama abi artık eski LYS yok sayılı soru araki bulasın hep yorum
Hız Kovalent Bağ Refleks şeklinde olacak bence.Fizik ve kimyanın açık uçlularını salladım la doğru cevapları neydi
Geçmiş olsun beylerHız Kovalent Bağ Refleks şeklinde olacak bence.
Olum konu başlıklarını okusan yapardın la İlkokulda öğrettiler elektronun ortak kullanılmasını
Eyvallah abi üstümden fil kalktı ama şimdi ufak ufak ya yanlış yaptıysam ya düşük gelirse şeyi başladı ama Hemen CS indirmem lazımGeçmiş olsun beyler
o olur öyle.İndir indir iyi tatillerEyvallah abi üstümden fil kalktı ama şimdi ufak ufak ya yanlış yaptıysam ya düşük gelirse şeyi başladı ama Hemen CS indirmem lazım
Kovalent yazdım saylanırmı bağ yazmadımHız Kovalent Bağ Refleks şeklinde olacak bence.
Olum konu başlıklarını okusan yapardın la İlkokulda öğrettiler elektronun ortak kullanılmasını
Lan bende bağ yazmadım hahadshasdhsad inş kabul olur aisbfisabfsaifbKovalent yazdım saylanırmı bağ yazmadım
İyi sallamışım la fiziğede ben skaler yazdım içimden öyle geldi ahjsjsksjsjLan bende bağ yazmadım hahadshasdhsad inş kabul olur aisbfisabfsaifb
Bebeklerime kavuştum sonunda
Ekli dosyayı görüntüle 7840
Önemli olan senin içinin temiz olması kardeşim gerisi muhim değil artık Artık ne gelirse kardeşim hakkımızda hayırlısıİyi sallamışım la fiziğede ben skaler yazdım içimden öyle geldi ahjsjsksjsj