Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB_IMG_1497706684828.jpg :D:D:D:D

Bi ses videosu at
knk susturucuları söktürmedim aynı elektrikli süpürge sesi devam ediyor :D ama var ya katın içi zivit gibi olmuş adam iyi ki contayı yakmamışsın dedi :D dedim abeee para mı var 2.500tl sıfırı ben sana sadece katı 500tlye takarım dedi temizletmesi de 350 dedi dedim sen düz boru tak oraya :D
puahhahha çok merak ettim şuan
atayım knk arkadan bi foto :D

Tam olarak bu cümle ülkedeki adaletin vehametini gösteriyor zaten. Ben o noktada motorluyu da savunmadım bu arada. İnsanların ne kadar gerzek olduğu belli. Ama yapılan hareket cidden çok büyük, direkt cana kast. Söylemek istediğim o. Savunulacak hiçbir tarafı yok yani. Çok benzer olay arkadaşımın başına geldi, vur kaçtan. Gidip adamı öldürmeye çalışmadı ama. Böyle adalet sağlanıyorsa mafyalar da meşrulaşmalı.

Ayrıca, @stan 'in de dediği gibi araç içi kamera almak şart. Plakası ve yaptığı hareketle birlikte sigortasına dava açılıp parası aynen alınır, üstüne değer kaybı davası açılabilir. Fevri davranmakla iş çözülmez bana kalırsa.
E mafyalar çoktan meşrulaşmadı mı? Bir bakın isterseniz çevreye :) Bu ülkede mafyanın meşrulaşmaığını iddia edenler ancak mafyanın kendisidir. :)
Arkadaşınızın olayında münferit detayları bilemediğim için birşey söyleyemem, zira tersini yapsaydı da aynı sebepten niye yapmış demezdim. Bu tarz sorunların fevri davranmayarak sağduyuyla çözülmediğini tecrübe ettim. O yüzden tekrar söylüyorum, bu tarz misillemeleri yargılamadan önce tüm sebepleri ve koşulları etraflıca düşünmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...