Aha bağladın anane babanne cümlelerine dkjfjsfl. Eyv senin deÖnemli olan senin içinin temiz olması kardeşim gerisi muhim değil artık Artık ne gelirse kardeşim hakkımızda hayırlısı
Aha bağladın anane babanne cümlelerine dkjfjsfl. Eyv senin deÖnemli olan senin içinin temiz olması kardeşim gerisi muhim değil artık Artık ne gelirse kardeşim hakkımızda hayırlısı
knk kat iptali yaptırıp, egzoz ucu taktırdım D: D hem de ezme egzozBizim Accent'in ilk sahibi doktordu ahahqhhqhah
Bi ses videosu atknk kat iptali yaptırıp, egzoz ucu taktırdım D: D hem de ezme egzoz
puahhahha çok merak ettim şuanknk kat iptali yaptırıp, egzoz ucu taktırdım D: D hem de ezme egzoz
knk susturucuları söktürmedim aynı elektrikli süpürge sesi devam ediyor ama var ya katın içi zivit gibi olmuş adam iyi ki contayı yakmamışsın dedi dedim abeee para mı var 2.500tl sıfırı ben sana sadece katı 500tlye takarım dedi temizletmesi de 350 dedi dedim sen düz boru tak orayaBi ses videosu at
atayım knk arkadan bi fotopuahhahha çok merak ettim şuan
sjadonoqwııjdwoqdjoıasjodjojqwojdoqjodjsaojdojqw xsddd benziyor knka@Koraykaya knk sağdaki son attığın hatuna benziyo asdfjgkyutdjyhtgr
knk susturucuları söktürmedim aynı elektrikli süpürge sesi devam ediyor ama var ya katın içi zivit gibi olmuş adam iyi ki contayı yakmamışsın dedi dedim abeee para mı var 2.500tl sıfırı ben sana sadece katı 500tlye takarım dedi temizletmesi de 350 dedi dedim sen düz boru tak oraya
atayım knk arkadan bi foto
Aman aman bize tutma şeytan doldurur
70 lira aldı bu egzozaAman aman bize tutma şeytan doldurur
Olsun knk güzel olmuş70 lira aldı bu egzoza
E mafyalar çoktan meşrulaşmadı mı? Bir bakın isterseniz çevreye Bu ülkede mafyanın meşrulaşmaığını iddia edenler ancak mafyanın kendisidir.Tam olarak bu cümle ülkedeki adaletin vehametini gösteriyor zaten. Ben o noktada motorluyu da savunmadım bu arada. İnsanların ne kadar gerzek olduğu belli. Ama yapılan hareket cidden çok büyük, direkt cana kast. Söylemek istediğim o. Savunulacak hiçbir tarafı yok yani. Çok benzer olay arkadaşımın başına geldi, vur kaçtan. Gidip adamı öldürmeye çalışmadı ama. Böyle adalet sağlanıyorsa mafyalar da meşrulaşmalı.
Ayrıca, @stan 'in de dediği gibi araç içi kamera almak şart. Plakası ve yaptığı hareketle birlikte sigortasına dava açılıp parası aynen alınır, üstüne değer kaybı davası açılabilir. Fevri davranmakla iş çözülmez bana kalırsa.
Aha bende hemen hemen aynı koltuğun delikli kumaş döşeme olanı var. Bıdık yeğenim gelip yarış koltuğu deyip çöküyor tepesine Soğutucunun performansıyla ilgili yorumlarını bekliyorum.Lan bende bağ yazmadım hahadshasdhsad inş kabul olur aisbfisabfsaifb
Bebeklerime kavuştum sonunda
Ekli dosyayı görüntüle 7840
Gram umrumda değil ne sorarlarsa sorsunlar çözer çıkarım artık daraldım bunaldım tükendimLa bunların yapacağı puğ Allah kahretmesin.
Artık YGS daha zor LYS'den nasıl çekilcek o sıralamalar bilmiyorum.
@mustafa.e hacı kasma olum kesin basit sorcaklar
Bunlar numaraları nereden buluyor yaBen bugün böyle birşey yaptım, oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 7847
Her yerden. Hani kabul etmezsek işimizin görülmeyeceği sayfa sayfa sözleşmeler var ya, oralarda bu telefon bilgilerimizin paylaşılabileceği yazıyor çoğu zaman. Onu geçtim, operatörler direk satıyor zatenBunlar numaraları nereden buluyor ya
xddd abi çok iyi mangal detayı önemli xdBen bugün böyle birşey yaptım, oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 7847