Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
knk susturucuları söktürmedim aynı elektrikli süpürge sesi devam ediyor :D ama var ya katın içi zivit gibi olmuş adam iyi ki contayı yakmamışsın dedi :D dedim abeee para mı var 2.500tl sıfırı ben sana sadece katı 500tlye takarım dedi temizletmesi de 350 dedi dedim sen düz boru tak oraya :D

atayım knk arkadan bi foto :D
Belliydi knk kattan önce delik atınca rahatlamasından :D hayırlı olsun

sağolasınız panpalarım :D @bedirhan. @emre16 @Koraykaya @53onur53 , sağol müdürüm @alfhonso
@gtepro ceyhun zenon için ender elektronikten 8200 tl fiyat aldık bugun şuan dudağımda uçuk var :D ekranı içinde ilerde zenec bakarız dedik kuzenle.
@berkertekin abim yazmayı unutmuşum aracın 3 ay daha üretici garantisi +6 ayda dod garantisi var kuzene 2100 tl karşılığında +3 yıl garanti uzatımı teklif ettiler onuda kabul edecek sanırım ama adamlar bir buji değişimine parça+işçilik 400 tl yazıyor daha tam karar vermedik

Kaporayı verip işlemleri başlattıktan sonra ilk apaçiliğimiz yaptık :D

WhatsApp Image 2017-06-17 at 17.16.40.jpeg
WhatsApp Image 2017-06-17 at 17.16.35.jpeg
Bu da sıradaki bakımı için aldığımız fiyat teklifi periyodik bakım+buji değişimine 930 tl :confused:

Son düzenleme:
sağolasınız panpalarım :D @bedirhan. @emre16 @Koraykaya @53onur53 , sağol müdürüm @alfhonso
@gtepro ceyhun zenon için ender elektronikten 8200 tl fiyat aldık bugun şuan dudağımda uçuk var :D ekranı içinde ilerde zenec bakarız dedik kuzenle.
@berkertekin abim yazmayı unutmuşum aracın 3 ay daha üretici garantisi +6 ayda dod garantisi var kuzene 2100 tl karşılığında +3 yıl garanti uzatımı teklif ettiler onuda kabul edecek sanırım ama adamlar bir buji değişimine parça+işçilik 400 tl yazıyor daha tam karar vermedik
Abim normal demişler. O bujiler bakımda 250-300 lira fark ettiriyor :D Valla ablamlar Leon'un krank mili ve çevresinden birkaç parçayı daha (kendileri de bilmediklerinden bana söylemediler) sandık motora yakın tutacak bir bedeli garantiden değiştirmişlerdi. TSI alıyorsanız garanti farkına değer :)

Eneos koy ona knk viskozitesini öğren de
Tamam knk alıp giderim sanayiye bi de şey diyorlar forumlarda uzun zamandır değiştirmediysen bozulur değiştirince gibi şeyler ben pek umursamadım ama bilemiyorum Altan :(
Pipi dedi ehjehejehejwjw. Kanka o benim Accent'te de vardı o klas bütün Accentlerde var yağı değiş düzelir ama ilk çalıştormada yine yapar.
İçim gidiyo ama knk bi de utanıyom millet bana bakıyo :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...