sadwqd yok abi ya düzgün düzgün denizimize gittik ama sezonu erken açtk galiba xd
mağaraya mı gittin neettin kimbilir geçmişolsun
sadwqd yok abi ya düzgün düzgün denizimize gittik ama sezonu erken açtk galiba xd
Bi tane şişe kapağına doldurt arabayla gidersen zarara girersinPepsi kampanyasından 50 krş benzin çıktı mutlu olmalı mıyım çok kola tüketen varsa güzel kampanya aslında.
Belliydi knk kattan önce delik atınca rahatlamasından hayırlı olsunknk susturucuları söktürmedim aynı elektrikli süpürge sesi devam ediyor ama var ya katın içi zivit gibi olmuş adam iyi ki contayı yakmamışsın dedi dedim abeee para mı var 2.500tl sıfırı ben sana sadece katı 500tlye takarım dedi temizletmesi de 350 dedi dedim sen düz boru tak oraya
atayım knk arkadan bi foto
Bunlar Moldova'nın GeceGölgeninRahatınaBak'ları mı? Gerçi bunlar halay filan da çekiyorlar, çok değişiklermiş
Göz tansiyonum çıktıSen sus, @DouglasAdams konuşsun
_Vauxhall Team_
sağol knk şanzıman yağı da pipiyi yemiş soğukken geri vitese takarken gıcırrrttttttttttt diye ses çıkıyo ısınınca kesiliyoBelliydi knk kattan önce delik atınca rahatlamasından hayırlı olsun
Sözler rumence.Sanırım Moldova'nın Serdar Ortacı bu grup.Çok anlamsız şeyler diyorlarBunlar Moldova'nın GeceGölgeninRahatınaBak'ları mı? Gerçi bunlar halay filan da çekiyorlar, çok değişiklermiş
Bunlar Moldova'nın GeceGölgeninRahatınaBak'ları mı? Gerçi bunlar halay filan da çekiyorlar, çok değişiklermiş
Eneos koy ona knk viskozitesini öğren desağol knk şanzıman yağı da pipiyi yemiş soğukken geri vitese takarken gıcırrrttttttttttt diye ses çıkıyo ısınınca kesiliyo
Pipi dedi ehjehejehejwjw. Kanka o benim Accent'te de vardı o klas bütün Accentlerde var yağı değiş düzelir ama ilk çalıştormada yine yapar.sağol knk şanzıman yağı da pipiyi yemiş soğukken geri vitese takarken gıcırrrttttttttttt diye ses çıkıyo ısınınca kesiliyo
Şu çocukGeceGölgeninRahatınaBak'ları mı? derken kastedileni anlamadım. Ama baya eskidir. Eskiden baya biliniyordu bu şarkı.
@DouglasAdams Moldova'nın resmi dili Rumence yanlış bilmiyorsam.
Aynen çoğunluğu rumence bir kısmı da anlamadığım bişey konuşuyor.Moldovaca mı rusça mı öyle bişi..GeceGölgeninRahatınaBak'ları mı? derken kastedileni anlamadım. Ama baya eskidir. Eskiden baya biliniyordu bu şarkı.
@DouglasAdams Moldova'nın resmi dili Rumence yanlış bilmiyorsam.
Çalıntı melodi?? Onu da ben bilmiyorumOturup bir defa bile dinlemedim şarkısını ama şu çalıntı melodi olayına duymamak imkansız, her yerde çıktı. Rumence bilmiyorum ne dediklerini anlamıyorum ama eskiden beri severim, eğlenceli şarkı.
Gölgenin rahatına bak şarkısını İsrailli bir grubun Jump diye bir şarkısından çalmış. Telif hakkı nedeniyle videoları youtube'dan kaldırılmış.Çalıntı melodi?? Onu da ben bilmiyorum
Abim normal demişler. O bujiler bakımda 250-300 lira fark ettiriyor Valla ablamlar Leon'un krank mili ve çevresinden birkaç parçayı daha (kendileri de bilmediklerinden bana söylemediler) sandık motora yakın tutacak bir bedeli garantiden değiştirmişlerdi. TSI alıyorsanız garanti farkına değersağolasınız panpalarım @bedirhan. @emre16 @Koraykaya @53onur53 , sağol müdürüm @alfhonso
@gtepro ceyhun zenon için ender elektronikten 8200 tl fiyat aldık bugun şuan dudağımda uçuk var ekranı içinde ilerde zenec bakarız dedik kuzenle.
@berkertekin abim yazmayı unutmuşum aracın 3 ay daha üretici garantisi +6 ayda dod garantisi var kuzene 2100 tl karşılığında +3 yıl garanti uzatımı teklif ettiler onuda kabul edecek sanırım ama adamlar bir buji değişimine parça+işçilik 400 tl yazıyor daha tam karar vermedik
Tamam knk alıp giderim sanayiye bi de şey diyorlar forumlarda uzun zamandır değiştirmediysen bozulur değiştirince gibi şeyler ben pek umursamadım ama bilemiyorum AltanEneos koy ona knk viskozitesini öğren de
İçim gidiyo ama knk bi de utanıyom millet bana bakıyoPipi dedi ehjehejehejwjw. Kanka o benim Accent'te de vardı o klas bütün Accentlerde var yağı değiş düzelir ama ilk çalıştormada yine yapar.
HAYDAAA Gencimizin façası fena bozulmuşGölgenin rahatına bak şarkısını İsrailli bir grubun Jump diye bir şarkısından çalmış. Telif hakkı nedeniyle videoları youtube'dan kaldırılmış.
Bu şarkıdan çalmış.