Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abim normal demişler. O bujiler bakımda 250-300 lira fark ettiriyor :D Valla ablamlar Leon'un krank mili ve çevresinden birkaç parçayı daha (kendileri de bilmediklerinden bana söylemediler) sandık motora yakın tutacak bir bedeli garantiden değiştirmişlerdi. TSI alıyorsanız garanti farkına değer :)
ya teklif almak için servis bölmüne inmiştik servis danışmanına sorduk adamda pek gerek yok 3 yıl uzatmaya felan dedi şaseden baktı motora sizdeki tsı en sorunsuz serilerden biri dedi belki yaptırmaz o yuzden kuzen ama ben kesin en kötü 1 yl daha uzatırdım garantiyi kafam rahat olurdu

sağolasınız panpalarım :D @bedirhan. @emre16 @Koraykaya @53onur53 , sağol müdürüm @alfhonso
@gtepro ceyhun zenon için ender elektronikten 8200 tl fiyat aldık bugun şuan dudağımda uçuk var :D ekranı içinde ilerde zenec bakarız dedik kuzenle.
@berkertekin abim yazmayı unutmuşum aracın 3 ay daha üretici garantisi +6 ayda dod garantisi var kuzene 2100 tl karşılığında +3 yıl garanti uzatımı teklif ettiler onuda kabul edecek sanırım ama adamlar bir buji değişimine parça+işçilik 400 tl yazıyor daha tam karar vermedik

Kaporayı verip işlemleri başlattıktan sonra ilk apaçiliğimiz yaptık :D

Ekli dosyayı görüntüle 7852
Ekli dosyayı görüntüle 7853
Bu da sıradaki bakımı için aldığımız fiyat teklifi periyodik bakım+buji değişimine 930 tl :confused:
Aynı bakımın üstüne ön fren balatalar+fren hidroliği değişimi golfte 4+ yaş indirimi ve zubizu indirimiyle 1275 liraya yaptırdı geçen ay ablamlar :D uzun yıllae binilmeyi düşünüyorsa garanti uzatma yapılabilir önceki kullanan nasıl kullandı bilinmiyor sonuçta riske girmemek için iyi :D

Knk edebiyatta sallama taktiği versene @mustafa.e
Kanka taktik maktik yok bam bam bam. Bu akşam kitabın varsa bi göz gezdir şansına baktığın şey çıkabilir tek tavsiyem bu olur :D

Aynı bakımın üstüne ön fren balatalar+fren hidroliği değişimi golfte 4+ yaş indirimi ve zubizu indirimiyle 1275 liraya yaptırdı geçen ay ablamlar :D uzun yıllae binilmeyi düşünüyorsa garanti uzatma yapılabilir önceki kullanan nasıl kullandı bilinmiyor sonuçta riske girmemek için iyi :D

Kanka taktik maktik yok bam bam bam. Bu akşam kitabın varsa bi göz gezdir şansına baktığın şey çıkabilir tek tavsiyem bu olur :D
Dhdhd ne kitabı yaa

Karakol'da geçti tüm günüm. Sınavda görevli öğretmendim. Bir ara koridorda telefonla görüşüyordum. Görevli bir polis memurunu gözlemlemeye başladım. Gelen öğrencileri rencide ediyor, üstlerini kontrol ederken sarsıyor, gel sen gel diye bağırıp morallerini düşürüyordu. Kenara çekip uyardım, morallerini bozma, sarsıp duruyorsun kötü etkileniyorlar dedim uygun bir dille. Sen git işine bak bana karışma dedi ve daha sert davranmaya başladı. Olay çıksın istemedim bir kez daha uyarıp yerime döndüm. Fakat bu orul orul polis memrumuz öğrencileri resmen demoralize etmeye devam etti. Sınav çıkışı bana sataşmasıyla beraber ufak bir sürtüşme yaşandı aramızda. Karakola gittik. Olanları anlatmama rağmen haksız bulundum. Eyvallah dedim çıktım. İnanılmaz derecede sinirliyim ve moralim bozuk.
Abi geçmiş olsun senin gibi insanlar olmasa şu dünya dönmez ama işte adalet sistemi yüzünden...

sağolasınız panpalarım :D @bedirhan. @emre16 @Koraykaya @53onur53 , sağol müdürüm @alfhonso
@gtepro ceyhun zenon için ender elektronikten 8200 tl fiyat aldık bugun şuan dudağımda uçuk var :D ekranı içinde ilerde zenec bakarız dedik kuzenle.
@berkertekin abim yazmayı unutmuşum aracın 3 ay daha üretici garantisi +6 ayda dod garantisi var kuzene 2100 tl karşılığında +3 yıl garanti uzatımı teklif ettiler onuda kabul edecek sanırım ama adamlar bir buji değişimine parça+işçilik 400 tl yazıyor daha tam karar vermedik

Kaporayı verip işlemleri başlattıktan sonra ilk apaçiliğimiz yaptık :D

Ekli dosyayı görüntüle 7852
Ekli dosyayı görüntüle 7853
Bu da sıradaki bakımı için aldığımız fiyat teklifi periyodik bakım+buji değişimine 930 tl :confused:
ıhh zenec tavsiye etmem xenonları çıkma buluruz ya ender elektronik iyice coştu makinayı sana mı aldınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...