abi hasta oldum yaz günü yaDostlar neler oluyor yav
abi hasta oldum yaz günü yaDostlar neler oluyor yav
Ah be abi sonumuz kötü valla çok pis uyuz oluyorumKarakol'da geçti tüm günüm. Sınavda görevli öğretmendim. Bir ara koridorda telefonla görüşüyordum. Görevli bir polis memurunu gözlemlemeye başladım. Gelen öğrencileri rencide ediyor, üstlerini kontrol ederken sarsıyor, gel sen gel diye bağırıp morallerini düşürüyordu. Kenara çekip uyardım, morallerini bozma, sarsıp duruyorsun kötü etkileniyorlar dedim uygun bir dille. Sen git işine bak bana karışma dedi ve daha sert davranmaya başladı. Olay çıksın istemedim bir kez daha uyarıp yerime döndüm. Fakat bu orul orul polis memrumuz öğrencileri resmen demoralize etmeye devam etti. Sınav çıkışı bana sataşmasıyla beraber ufak bir sürtüşme yaşandı aramızda. Karakola gittik. Olanları anlatmama rağmen haksız bulundum. Eyvallah dedim çıktım. İnanılmaz derecede sinirliyim ve moralim bozuk.
Geçmiş olsun kardoabi hasta oldum yaz günü ya
Kimeabi hasta oldum yaz günü ya
Kime Raikkonen
Geçmiş olsun kardeşabi hasta oldum yaz günü ya
Kime Raikkonen
Firmalar satıyor, whatsupp satıyor, facebook satıyor, bankalar satıyor. Ben yurt dışındayken Finansbank adıma kredi kartı bile çıkarmıştı bundan yıllar önce. Başvuru bile yapmamıştım. Bizim okul Finansbank ile çalışıyordu, meğerse onlar bilgileri şunu bunu vermişler.Bunlar numaraları nereden buluyor ya
eyvallah knkaGeçmiş olsun kardo
bana gerek kalmadan gerekli tepkiyi berker abimiz vermiş xdd
sağolasın abimGeçmiş olsun kardeş
abi hasta oldum yaz günü ya
,Kime Raikkonen
sadwqd yok abi ya düzgün düzgün denizimize gittik ama sezonu erken açtk galiba xdhee erik dalı erik dalı diye diye kimbilir nerelere gittin neler yaptın da üşüttün Geçmiş olsun hacım
Maganda veya zevksiz diyebiliriz bence.
Hepsi sizler için güzel abim,
Nabiyonuz siz
İnşallah Vauxhall ın ne olduğunun bilincindedir abi :d :dSen sus, @DouglasAdams konuşsun
_Vauxhall Team_
Vauxhall İngilterede Vw değilmi yaaİnşallah Vauxhall ın ne olduğunun bilincindedir abi :d :d