Yok be abi ben bunu beğenmedim.
320si'ler özeldir hacım )
Yok be abi ben bunu beğenmedim.
Düşünene saygı duyarım, düşünülebilir. Apaçi elinde paralanmış arabalardan iyidir. Ama ben düşünmem Neden derseniz, 200k km'de otomatik şanzımanlı ve lpg'li bir BMW sözkonusu. Şekli bozulmamış da olsa sert kullanılmış olması muhtemel. Alınacaksa bile motor ve tüm aktarma organları iyice incelenmeli derim. Riskli yatırım, kazanç da getirebilir kayıp daYazınız cok iyi tesekkurler ayni seyleri bende farkindayim ama fiyati 46 binlira diger ilanlara gore dusuk ve 13 yasinda araba bazi yerleri islem gormus onemli olan buyuk kazası olmamasi diye degerlendirdim bu yoldan gidilirse bir daha dusunulmezmi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kısmetini açar bu işte bak CeyhoşCan
La olum ben keyfine bakıyom alacamdan deel . Ama şu 3 serisini baya merak ettim.Kısmetini açar bu işte bak CeyhoşCan
Niye ki nesi özel 320si'nin?320si'ler özeldir hacım )
Şu kasayı da hiç sevemedim be Ama temiz duruyor valla. Siyah renk fotoğrafta pek bir şey belli etmiyor ama özenli kullanılmış gibi geldi bana.
Param olsa bu arkadaşı 65'e kapardım valla.Şu kasayı da hiç sevemedim be Ama temiz duruyor valla. Siyah renk fotoğrafta pek bir şey belli etmiyor ama özenli kullanılmış gibi geldi bana.
Niye ki nesi özel 320si'nin?
Temizi olsa 70 75'e kadar düşünürdüm valla.sahibinden'den direk alıntılıyorum
BMW 320SI Özellikleri
☆☆☆Aracin start stop dugmesi uzerinde `LIMITED EDITION` damgasi vardir.
WTCC ye katılmak için bir modelden minimum 2000 adet üretilmesi gerekli olduğundan dolayı BMW bu aracı tüm dünyada sadece 2600 adet (tamamı ozel/el yapımı , full M-pack ve tek partide) üretmiştir.
Normal 320I ve 320CI lardan oldukça farklı ve bu serinin en performanslı 2,0 Engine, 173 hp (127kw at 7000rpm), 225 km/h, 0-100 arası 8,1 seconds olan ozel bir modelidir.
☆☆☆☆Aracın motor kapagı karbon fiber olup, arac toplam agırlıkta 316 dan ve 1 serisinden daha hafifdir.
Türkiye’de de asagı yukarı 15 adet olduğu soylenmektedir.
☆☆☆Arac fren sisteminden motoruna, motor kapagına, jantlarına, koltuklarına, ic dosemesine, tamponuna kadar özeldir ve sadece manual/6 vitesli olarak mevcuttur ve kilitli diferansiyel ozelligine sahiptir.
☆☆☆Arac suspansiyon sistemi, vitesi, direksiyonu, on/arka tamponları, koltukları, ic trimleri, cıtalarıda dahil olmak uzere FULL M PACK’tir. Koltukları manual ama elektrikli yan destekli, hava sisirmeli ve ozel alkantara dosemeli (yarı deri+leke/kir tutmayan ozel kumastan uretilmis Recaro markadir),elektrikli arka perde, sunroof, cift tarafli elektronik klima, aux-in girisi, aydinlatma paketi (kapi kollarindada aktif), park sensoru, BMW motorsport BBG 18” jantlar, deri M direksiyon + vites topuzu, far sensoru, yagmur sensoru, virada direksiyon hareketine gore otomatik yonlenen (adaptif bi xenon) farlar, sis farlari mevcuttur.
☆☆☆BMW, full M Packtir, (FABRIKA ÇIKIŞI) manual vites.
Ooo 320si dedin mi bi durcan <3320si'ler özeldir hacım )
Param olsa bu arkadaşı 65'e kapardım valla.
Öncelikle BMW sahiplerine bir sormak lazım, 134k km'de direksiyon derisinin o kadar parlaması normal mi diye.@berkertekin abi sence bu araba nasıl? Kusura bakma senide gece gece darlıyorum ama çok merak ediyorum. İlgilenirsen sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bostanci-oto-dan-2006-model-320si-240859222/detay
Ağzınla soyleyemedigini araban söyler
Yani bu patlak çıktı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ik-paket-full-orjinal-boyasiz-313853238/detayÖncelikle BMW sahiplerine bir sormak lazım, 134k km'de direksiyon derisinin o kadar parlaması normal mi diye.
Sonrasında arabayı satanlara bir sormak lazım bu araba ne yaşadı da bu kadar boyası tamiratı var kaportada Sol taraftakileri, öndekini filan bilmem ama nasıl bir hasar aldıysa sağ arka çamurluktaki onarım iyi kotarılmamış. Siyah renkli arabalar kaporta kusurlarını fotoğraflarda çok belli etmez ama bu kusuru kabak gibi gözüküyor.
Bir de SANROUF ?!
Yani bu patlak çıktı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ik-paket-full-orjinal-boyasiz-313853238/detay
Peki bu vatandaş nasıldır?
Acaba niye yav garip. Jantlar ve kozmetik şeyler halledilir detail falan bide detaylı motor bakımı yapılır buna ama acaba hasar durumu falan nasıl?bu arabayla ilgili yorumlardan önce söyleyeceğim bişi var, belki bi 6 aydır ilanda bu araba
Acaba niye yav garip. Jantlar ve kozmetik şeyler halledilir detail falan bide detaylı motor bakımı yapılır buna ama acaba hasar durumu falan nasıl?
Belli bu biraz sıkıntılı zaten.Hiç bilgim yok hacım, bu arabalardan cidden çok az var ama bu ilanlar pek değişmiyor liste hep aynı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ion-ozel-uretim-m-paket-320si-298580389/detay
şu araba da aynışekilde bi 6 aydır var
güzelmiş al abi bizi de gezdirirsin