Aynen abi "seveni" seviyolarbir laf vardır ..... sevilir diye işte orası asıl mesele ne kadar itlik yaparsa yapsın öğgggggg diye adını sayıklayarak ağlıyor ee seviyorum müstehak o zaman
Aynen abi "seveni" seviyolarbir laf vardır ..... sevilir diye işte orası asıl mesele ne kadar itlik yaparsa yapsın öğgggggg diye adını sayıklayarak ağlıyor ee seviyorum müstehak o zaman
Aynen abi "seveni" seviyolar
Bizi everirsen araba konuşuruz.Esra erola çevirdiniz burayı ya
okul ceyhuna pek yaramadıCeyhun tatilde hiç böyle şeylerden bahsetmiyordu okulda neler görüyorsa artık
Biz okumaya diye yolluyoruz sabah forumdan o malzeme topluyor akşama @gtepro kızmıyon demi panpaokul ceyhuna pek yaramadı
"Fiat Doblo karımdan daha güzel."
öyle karaktere sahip değiliz maalesef
Akıllısı bulmaz düzgün insanı hacı devir gerçekten vurkaç devri ama o da bize uymuyor malesef.
Hayırlısı be vardır kısmetin bir yerde
Otopark.com ile arkadan itişli ile size mutlu bir gelecek sunuyoruzBizi everirsen araba konuşuruz.
Eyvallah abi de 4s'i açabilir miyiz kurallar çerçevesindeyseAynı ben yav. Helal size gençler, yalnız 4s kuralını unutmayın
"Fiat Doblo karımdan daha güzel."
Eyvallah abi de 4s'i açabilir miyiz kurallar çerçevesindeyse
Evinde diyolla.Harbiden @and reis nerede ya millet sürekli canlı yayında sordu kaçtı mı nere gitti?
Bileğine kuvvetbeyler polisde bizden çıktı adqw