Küstü galiba siteye hiç uğramıyoEvinde diyolla.
Küstü galiba siteye hiç uğramıyoEvinde diyolla.
Abi kendinden geçmiş. Bayılıyorum bu videoya yabeyler polisde bizden çıktı adqw
Hevesinizi kırmak istemem ama bu arabayı almaktan çok sıkıntısız binebilmek problem benim gözümde. Otomatik şanzuman yüksek km ve güçlü bir BMWArkadaslar bu arac icin yorumlarinizi alabilirmiyim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öncelikle ilan sahibine motorun ağır bakımları yapılmışm yapıldıysa ne zaman yada yeni motor yapıldımı diye sorsanız iyi olur çünkü 200 bin km de en kötü 100 bin km sonra yeni motor isteyecektir araç birde spor paket oldugu için hor kullanılmış olabilir şanzumanda önemli tabi ama motorun durumu detaylı incelenirse güzel duruyor araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-vanos-orjinal-hasar-kayitsiz-394537642/detay
bencede apaçi elinde olmadığı belli araç değerlendirilebilriCok kosturulmus bi araca benzemiyor bence sacma sapan modifiyelere maruz kalmamis m tamponlar bile yok yerede apaci gibi basmamislar kamberli ofsetli jant falan da yok
Tabiki kaç yasinda araba illa dort dortluk değildir bel alti boyalı kazada yok diyor bi ekspertiz yapılip degerlendirmekte fayda varbencede apaçi elinde olmadığı belli araç değerlendirilebilri
Hocam LPG görünce ilk tepki olarak direk sayfayı kapattım. 330i gibi bir arabaya binmek isteyen, arabanın belli seviyede yürütme maliyetini göze alıp bir zahmet lpg taktırmasın derim. Sonra ilanı tekrar açıp bir inceledim , gözlemlerimi paylaşayım:Arkadaslar bu arac icin yorumlarinizi alabilirmiyim
Yazınız cok iyi tesekkurler ayni seyleri bende farkindayim ama fiyati 46 binlira diger ilanlara gore dusuk ve 13 yasinda araba bazi yerleri islem gormus onemli olan buyuk kazası olmamasi diye degerlendirdim bu yoldan gidilirse bir daha dusunulmezmiHocam LPG görünce ilk tepki olarak direk sayfayı kapattım. 330i gibi bir arabaya binmek isteyen, arabanın belli seviyede yürütme maliyetini göze alıp bir zahmet lpg taktırmasın derim. Sonra ilanı tekrar açıp bir inceledim , gözlemlerimi paylaşayım:
Arka bagaj kapağı işlem görmüş.
Arabanın orijinal çizgilerini çok iyi bilmediğim için emin değilim ama önden kazası olabilir. Farların üst tarafıyla kaput arası boşluk bana fazla geldi. Ama dediğim gibi, emin değilim.
Tampon altı ızgarada hasar var ama gayet olası bir hasar. Takılmaya gerek yok.
Sol arka çamurluk işlem görmüş gibi. Eğer işlem yapılmadığı kesinse en azından arka tampondan darbe almış. Bu da park sensörlerinin kontrol edilmesini gerektirir.
İçi hor kullanılmış. Yazık günah. Sürücü iyiymiş de çevresi kötüymüş sanki, yolcu koltuklarının derileri çizik içinde. Ön kolçak arkasındaki sürgülü kapağı da kırmışlar.
Piyasada kesinlikle daha temizi bulunur. Ama fiyatı ne olur bilemiyorum, piyasasına hakim değilim.
E 46 makyajli kasaBu araba düz vites olsa binilir ama otomatik ile zevki çok baltalar. Bi de bu hangi pakete özgü ön farlar böyle iğrenç oluyor
Lan aaffagahqjsjwksmenxjsbeyler polisde bizden çıktı adqw
Yok be abi ben bunu beğenmedim.