7 senedir inşaatı bitiremediğim hissiyatı daha çoktu+talisman +civic ev var hissi yok muydu
7 senedir inşaatı bitiremediğim hissiyatı daha çoktu+talisman +civic ev var hissi yok muydu
7 senedir inşaatı bitiremediğim hissiyatı daha çoktu
Şakası bir yana allah daha çok versin.Çok güzel arabaydı imrendimbende 8 sene maden mühendisliği okudum ama özelde değil
Ortalama üstü çalışan 55 yapardı öyle diyim he ben yapabildim mi hayır çünkü çalışmadım jskdksnfKolaymıydı la Ben dedim kolay olcak diye ama
Tiguanın bagaj büyük tabi yalanlar sığıyor msmfmdmf şaka bi yana trafiği pek olmayan, yolları düz olan ve dur kalksız bir rotada 8lt altı olur ama ankara istanbul gibi yerlerde 8i geçmiyor çok iddialıBeyler babamın aracını satıyoruz da
(Sahibinden tertemiz full Kia Sorento 4x4
İlan No: 448123287
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tertemiz-full-kia-sorento-4x4-448123287/detay)
dün bir müşteri geldi muhabbet esnasında arkadaşının yeni kasa 1.4 benzinli tiguan ı olduğunu ve şehir içi 8 lt yi geçmediğini söyledi ve çok iddialıydı, bana çok inandırıcı gelmedi, bilgisi olan var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kariyer planım bu işte 8 sene okumakbende 8 sene maden mühendisliği okudum ama özelde değil
Garentada sarı kutu insirimi var onunla alırsan %25 indirim olur yada budget internationaldan kiralaraanda bayğı ındırım oluyorBeyler bana acil izmir içinde başımı belaya sokmayacağım bi rent a car lazım bayram için araba lazım en az 3 yada 4 günlük bi fiyat uygun olması lazım avis garenta gibi firmalarda 4 günlük 1000 tlyi gördüm. Aracın sedan olması haricinde segmenti markası çok farketmez. biyerle anlaşacaktık adam yan çizdi kaldık ortada. yardımlarınızı bekliyorum
genç sürücü paketi yok galiba international da focus var o da 25 yaş istiyor yaGare
Garentada sarı kutu insirimi var onunla alırsan %25 indirim olur yada budget internationaldan kiralaraanda bayğı ındırım oluyor
Yemin ederim yazarken çarpılmışım galiba
Allah bize de öyle madigudi nasip etsin amin.Can Manayın askerleriyiz.
Can Manay gibi miAllah bize de öyle madigudi nasip etsin amin.
Aga o açılınca içinden ekran çıkmalı modeller benim içime sinmiyor ya. Yan koltuktaki poşeti çantayı alırken sapı bir takılır, çatırt diye gidiverir o ekran. Oturup ağlarsın Olmaz deme, kafamda bir kurdum az önce, kesinlikle olabilir
Can Manay gibi mi
Duru gibim olsun istiyrem .
Valla ya inş irlanda da tam 15 gün sonra karı cennetine düşecem yauv.
Yoo aksine irlandaya sakalıyom diyodum .Bana öyle niyetim yok diyodun noldu olm gaza mı geldin sjsjhshssjsjs
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
You know nothing gtep nothing.Valla ya inş irlanda da tam 15 gün sonra karı cennetine düşecem yauv.
Yoo aksine irlandaya sakalıyom diyodum .