Cndhdhshd hatunlarına so...Ayazi ayaz kizlarinida sevmem.
Hatunlarini sevmiyorum
Cndhdhshd hatunlarına so...Ayazi ayaz kizlarinida sevmem.
Hatunlarini sevmiyorum
Dedim kafayı kırdı da gemiyi mi yürütmeye kalkıştı nedir Kolay gelsin kaptanım.Hosbuldum abi ufak bir liman cuzdani isim var ankara asil merkezide
Şiveli konuşan Adriana Lima'lar sıklıkla görülüyorAyazi ayaz kizlarinida sevmem.
Hatunlarini sevmiyorum
Sagolasin abim denizcilerin klasik her sene stcw dir yeni yonetmeliklerle gelen sertifika isletmeleri vs derken liman cuzdaninda hata yapmalari oldukca fazla gorulen bir durum malum kargoda kaybolma durumuda olunca el ativerdim mecburDedim kafayı kırdı da gemiyi mi yürütmeye kalkıştı nedir Kolay gelsin kaptanım.
Şiveli konuşan Adriana Lima'lar sıklıkla görülüyor
Daha neler var neler ohoo yok ben almiim bir kere o hataya dustuk simdi gorunmeden sinsice doncem bir uyuyayimO da iyiymiş denizi olmayan yere merkez vermek.Ankara'nın kızları aman aman...
Aynen, bir de arabayla gidiyorsanız kuş grubundan uzak kaçın Allah korusun.Hayırlı geceler...Daha neler var neler ohoo yok ben almiim bir kere o hataya dustuk simdi gorunmeden sinsice doncem bir uyuyayim
Sagolasin daha once 2 3 defa gittim 34 plakayi gorunce kasap hareketleri fazlalasirdi hic degismemisler masallahAynen, bir de arabayla gidiyorsanız kuş grubundan uzak kaçın Allah korusun.Hayırlı geceler...
cyka blyat Araba resmen sel yemiş oldu lan.
bunu yapanı net bulur döverim
valla bilemedim ne kadar ismi belli firma varsa baktım avisten finansbank indirimi ile de baktım bulduğum en iyi fiyat 600 altına inmedi malesefBiz daha dün garenta dan 1 günlugune e180 i 220 tl ye kiraladık turkcell indirimi vardı bi 50 60 lira ama clio için o para çok yaw şehirden şehire farklılık mı gosteriyor fiyatlar.
onu yapsınlar artık ya türkiye ortalamasının üzerindeym yeter heraldeişine yaradıysa ne mutlu, ama unutma findeks sorgusu yapıcaklar internationaldan olduysada hazrı ol
el divan olurlar önünde öyleyse, babamla bize terbiyesizce bi durum olmuştu ilk şubeye gittik araba kiralamak istiyoruz diyince, o findeks sorgusundan sonra ağam paşam oldularonu yapsınlar artık ya türkiye ortalamasının üzerindeym yeter heralde
ben bilmiom knk hakana sor onuBen bilmiom knk ozana sor onu
Anlam veremiyorum bu sacma tavırlara ya karşındaki insan ona gore muamele yapmak lazım bunlar insan olamamısel divan olurlar önünde öyleyse, babamla bize terbiyesizce bi durum olmuştu ilk şubeye gittik araba kiralamak istiyoruz diyince, o findeks sorgusundan sonra ağam paşam oldular