Hem aynalar hem kızların gözleri <3Aynalar titreyecek diyorsun
Abi seni görünce kızların gözleri yerinden çıkıyormuşHem aynalar hem kızların gözleri <3
edit: keşke fiestam olsaydı sırt masajı kapıyo koltukları
Beni gören kör oluyo knkAbi seni görünce kızların gözleri yerinden çıkıyormuş
Nasıl bu kadar yakışıklı olunuyor abi yav :/ Yazık deilmi kızlara .s.sBeni gören kör oluyo knk
Babalar günü testini izledim Ana sayfada yok moderatörler bir el atsa siteye de görmeyenler de görse, test çok güzel olmuş Sinan beyin abisinin de babasının da efendi insanlar olduğunu görmüş olduk.Allah mutluluklarını daim etsin babanın sohbet de güzeldi abisi kadar olmasa da yanlama olaylarını bana da öğret demesiyle film bende koptu.(her ne kadar şaka da olsa.)
Arkada 1.90 biri oturursa yapıyor vallahiHem aynalar hem kızların gözleri <3
edit: keşke fiestam olsaydı sırt masajı kapıyo koltukları
Kırıkkaleyi görsen kesin aşk yaşarsın o zaman kaptanAnkara yı sevmedigimi soylemismiydim bi ates alip doncem
Ben bilmiom knk ozana sor onuNasıl bu kadar yakışıklı olunuyor abi yav :/ Yazık deilmi kızlara .s.s
Ben verim ateş bende angaradayımAnkara yı sevmedigimi soylemismiydim bi ates alip doncem
Gercekten saf nefret ediyorum ankaradan sirf zorunluluktan gidiyorumBen verim ateş bende angaradayım
Kaptan hoşgeldin. Yoksun ortalıkta. Sen hayırdır başkent filan?Ankara yı sevmedigimi soylemismiydim bi ates alip doncem
Niye shsjshjGercekten saf nefret ediyorum ankaradan sirf zorunluluktan gidiyorum
Hosbuldum abi ufak bir liman cuzdani isim var ankara asil merkezideKaptan hoşgeldin. Yoksun ortalıkta. Sen hayırdır başkent filan?
Ayazi ayaz kizlarinida sevmem.Ankara'nın bir şeyi yok sadece havası nemsiz bunaltmıyor o kadar.
Hatunlarini sevmiyorumNiye shsjshj