o pakedi ek sigortaları felan bayiden alabiliyrsun internationalda olmuyogenç sürücü paketi yok galiba international da focus var o da 25 yaş istiyor ya
o pakedi ek sigortaları felan bayiden alabiliyrsun internationalda olmuyogenç sürücü paketi yok galiba international da focus var o da 25 yaş istiyor ya
trtsporda portekiz meksika maçı var dk 70, izlemek isteyenlere duyurulur
bunu yapanı net bulur döverim
CarX Drift Racing tavsiye ederim, en başarılısı bencePanpalarim merhaba mobilde onerebiliceginiz kaliteli bi Drift oyunu var mı ben bi tane biliyodumda onu bulamadım acill canım sıkıldı
Panpalarim merhaba mobilde onerebiliceginiz kaliteli bi Drift oyunu var mı ben bi tane biliyodumda onu bulamadım acill canım sıkıldı
Ondan başka bi bildiğin var mı panpaCarX Drift Racing tavsiye ederim, en başarılısı bence
Yok maalesef.Ondan başka bi bildiğin var mı panpa
Panpalarim merhaba mobilde onerebiliceginiz kaliteli bi Drift oyunu var mı ben bi tane biliyodumda onu bulamadım acill canım sıkıldı
Oyunun kralıdır CarX Drift İnce ayarlar yeri falan var orada bile eğleniyor insan Bir kaç küçük gıdıklama ve arka lastiklerin hava basıncını fulleyince araba düz gitmiyorCarX Drift Racing tavsiye ederim, en başarılısı bence
Biz daha dün garenta dan 1 günlugune e180 i 220 tl ye kiraladık turkcell indirimi vardı bi 50 60 lira ama clio için o para çok yaw şehirden şehire farklılık mı gosteriyor fiyatlar.abi biliyorum biliyorum kurumsal olanlar da maşallah clioya 3 gün 660 lira istiyolar o da bana çok kış dönemi olsa sıkıntı yok ama malum hem yaz hem bayram fiyatları 3 katına çıkarıyolar. bende de o civarda abi risk 2 sene denizlide rent a carda çalıştım çakallıklaarı biliyorum o yüzden girdiğim yerdeki ortama göre davranıyorum ya ardıma bakmadan kaçıyorum yada hiç girmiyorum içeri mümkün olan en riskle hareket etmeye çalısşıyorum hallettik gibi ebi bi aksilik çıkmazsa budget ten alıcam arabayı çok sağol abi
Oyunun kralıdır CarX Drift İnce ayarlar yeri falan var orada bile eğleniyor insan Bir kaç küçük gıdıklama ve arka lastiklerin hava basıncını fulleyince araba düz gitmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 7866
Panpa bunu bende biliyom da bi tane daha vardı bi oyun o da efsoydu bi türlü hatırlayamadımIndirdim panpa
Camış gibi yatıyom beya sen nörüyon?Beyler ne yapıyorsunuz?
Mat reis tam cenabet haa adama şöyle güzel bi organizasyonda pre-production car denk geliyor .Check engine uyarısı F1'deki rezaletlerinden beri gıcığım Honda'ya.
Atmosferiğe devam edicez gibi duruyo abiBeyler ne yapıyorsunuz?
cyka blyat Araba resmen sel yemiş oldu lan.
Aynalar titreyecek diyorsun