plaka alf mi ciddenasyasyashah
hea 20 Alf 38
plaka alf mi ciddenasyasyashah
plakan yamuk abi tatlı sıkışmış oraya shaahshahahea 20 Alf 38
plakan yamuk abi tatlı sıkışmış oraya shaahshaha
plakan yamuk abi tatlı sıkışmış oraya shaahshaha
abi cidden aldın mı yaolm 10 gün önce aldığım arabaya hala kavuşamadım sorma hala moda giremedim
aslan besleyen yemini esirgemezmişşşş, adam da diyo zaten bagajda yağ kovasıyla geziyormuş
işte bu be gerçek bir petrolhead ten duymak istediğimiz sözler
Aslanlı yemli konuşup rüzgar yapan müdürüm tüpten gazdan vazgeçemiyor Heey yavrum heyy...yeap Zavoli
bu ney biliyor musun Berker abiAslanlı yemli konuşup rüzgar yapan müdürüm tüpten gazdan vazgeçemiyor Heey yavrum heyy...
abi cidden aldın mı ya
Aslanlı yemli konuşup rüzgar yapan müdürüm tüpten gazdan vazgeçemiyor Heey yavrum heyy...
Evet pazarlık falan bitti, adamın ufak çocuğu var, bayramda köye falan gidecek adam arabasız kalmamak için müsaade istedi. Bayram dönüşü elimde
abi benzin kaç kuruş olmuş eeyy
Ben gece Berker abinin Corsadan çekerim hortumla benzini yollarım sana jsjsshahagahshash
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
LA SUS... Son benzin aldığımdan beri iki kere indirim geldi ne anlatıyorsunEvet pazarlık falan bitti, adamın ufak çocuğu var, bayramda köye falan gidecek adam arabasız kalmamak için müsaade istedi. Bayram dönüşü elimde
sen evden çıkıp 2 sokak arkaya gidemezsinnnn
O sırada Berker abin de kan çeker müdüre onu yollarBen gece Berker abinin Corsadan çekerim hortumla benzini yollarım sana jsjsshahagahshash
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Mübarek Kocaeli'de de sağlam yağıyor. Gök delindi bugün, gündüz vakti ön arka sis yaktırdı o cinsten.Istanbulda yaşayanlara gelsin.
ne paraymış be ulan hayat bunlara güzzelArkasında da yine onların s500 duruyordu EVL plakalıBu i8 de EVL plaka
vallahi kendim almış gibi sevindim şuanda allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin abiEvet pazarlık falan bitti, adamın ufak çocuğu var, bayramda köye falan gidecek adam arabasız kalmamak için müsaade istedi. Bayram dönüşü elimde
vallahi kendim almış gibi sevindim şuanda allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin abi
birdegeçmiş olsun, BİR KERE BİLE ALFA ROMEO SAHİBİ OLURSAN DAHA BAŞKA MARKAYA BİNEMEZSİNNNN