Ya olm tövbe deyin 110k da bi 1500 istesin yeter ki sorun değil o başka bişey olmasın da
110k mı?Hem de OPEL?At çöpe acil
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ya olm tövbe deyin 110k da bi 1500 istesin yeter ki sorun değil o başka bişey olmasın da
arabalarda araç içi kamerası varYa ben araba kiralamaktan tırsıyorum biri gelir bana patlar benim başım ağrır abi hiç uğraşamam akbil forever
110k mı?Hem de OPEL?At çöpe acil
sizin araba dsgydi dimi
LAAAAAAAAAAAAAAN BOMBA MI LAN BU PATLIYOR HAHDSSAHDAHSDHSADHSADHSADHSAHDA Ödüm koptu hahsdsahdsaDsg sorunsuz diyolaa 33k dır sorunsuz tamam mı hıyk
CS'ye lanet gelsin girdim karşıya full hile geldi benim takımdaki herkes kaçtı tek başıma teslim oldummaşallah bu akşam saplayan saplayana
Doyum olmaz ama CS'ye çağırdılar, ben p90'la ssg'lere awp'lere, hatta gücüm yeterse auto'lara saplamaya gidiyorum
vurduğunu indirde gel abim allah ruslardan korusun xdmaşallah bu akşam saplayan saplayana
Doyum olmaz ama CS'ye çağırdılar, ben p90'la ssg'lere awp'lere, hatta gücüm yeterse auto'lara saplamaya gidiyorum
@Yasin Aygun Şimdi senin arabanın opel olması için bi kronik arızası olması gerekmiyor mu
maşallah bu akşam saplayan saplayana
Oralardandami paylastin sen ? Yetmemis whatsapp tan paylasmissinda...hayırdır sen forum harici sosyal medya platformları haberleşme ağları vs kullanıyomuydun lan
Oralardandami paylastin sen ? Yetmemis whatsapp tan paylasmissinda...
Benim sosyal medya da hesabim yok ama mudur olunca tabi whatsapp tanda fakirler anlamaz diye paylasmissin uzerine alf plaka falan cok degistin cok sinan tatli demis berker abi istanbul demis hic orali olmamis pasam ben anlamam foto paylasmak kolau wp ten araba gelsin o tatli buraya gelcek net.o araba bi istanbul havasi alacakhea facebookumu stalklamıyormusun
Benim sosyal medya da hesabim yok ama mudur olunca tabi whatsapp tanda fakirler anlamaz diye paylasmissin uzerine alf plaka falan cok degistin cok sinan tatli demis berker abi istanbul demis hic orali olmamis pasam ben anlamam foto paylasmak kolau wp ten araba gelsin o tatli buraya gelcek net.o araba bi istanbul havasi alacak
Bak ise girim dedin tamam dedik duzenimi kurayim dedin tamam dedik ama o araba alinirsa d
Var gibimi duruyornası yani senin facebook hesabın yok mu
Var gibimi duruyor