Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan besleyen yemini dusunmez lpg hesaplarina girmiyorum ben valla ozel plaka olacak lpg hesabi yapcam ohooo
a0591a0e58f5630a76bae64b77c5e2d0.jpg

1.6 atmosferik TEMSİLİ

J kasa 320 torklu astra 4.vitesi bitirdikten sonra uzdu beni. Fazladan 50 nm tork yuksek hizda belli ediyor kendini. Yazilim pek sevmem ama garantisi bitince soyle soft yazilim 320-330 torka kadar araci guclendirmeyi dusunuyorum.

Dsg olmasa babamın aklına giricem de olmuyo yav :)
Diyorum yapalım garanti de bitiyo sorun çıkarsa silip yazılımı gideriz vagda obd den atılıyor.Dsg bozulur diyo :( Tdi yazılıma da uygun ama neyse

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Dsg olmasa babamın aklına giricem de olmuyo yav :)
Diyorum yapalım garanti de bitiyo sorun çıkarsa silip yazılımı gideriz vagda obd den atılıyor.Dsg bozulur diyo :( Tdi yazılıma da uygun ama neyse

Motorun uygun gayet ama iste dedigi gibi dsg biraz dusunduruyor. Benim manuel oldugu icin daha rahatim. 270 tork cok rahat yetiyor ama 300 320 torklu araclara karsi belli hizdan sonra pek sansin kalmiyor.

Motorun uygun gayet ama iste dedigi gibi dsg biraz dusunduruyor. Benim manuel oldugu icin daha rahatim. 270 tork cok rahat yetiyor ama 300 320 torklu araclara karsi belli hizdan sonra pek sansin kalmiyor.

Arabaları 2 ye böldürcem babama manuel bi şey aldırcam valla yav annem kullanıyo diyo oto oto yeter yıldım artık :)

Arabaları 2 ye böldürcem babama manuel bi şey aldırcam valla yav annem kullanıyo diyo oto oto yeter yıldım artık :)

Care belli 3.20 dizel de iste neyse.. Manuel bu durumlarda iyi kafa rahat. Ileride araba aldirabilirsen kendine manuel aldir. Yas ilerledikce zaten otomatik isteyeceksin.

Care belli 3.20 dizel de iste neyse.. Manuel bu durumlarda iyi kafa rahat. Ileride araba aldirabilirsen kendine manuel aldir. Yas ilerledikce zaten otomatik isteyeceksin.

Bütçe 120 olsa aslında anaya 40 a i10 babaya da 80 e bi şey de babam buna ikna olmaz :)
Ben aldırırsam manuel kesin zaten o ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...