Aslan besleyen yemini dusunmez lpg hesaplarina girmiyorum ben valla ozel plaka olacak lpg hesabi yapcam ohooo
1.6 atmosferik TEMSİLİ
Aslan besleyen yemini dusunmez lpg hesaplarina girmiyorum ben valla ozel plaka olacak lpg hesabi yapcam ohooo
Zamaninda oyun hesabi ile baglantili dandirik hesap almistim bombos onu bulmus haspamwhatsappptannnnnnnn attığım hesap kimin hesabı
Zamaninda oyun hesabi ile baglantili dandirik hesap almistim bombos onu bulmus haspam
La hesabim yok yokhesabım yok ne demek ulan
J kasa 320 torklu astra 4.vitesi bitirdikten sonra uzdu beni. Fazladan 50 nm tork yuksek hizda belli ediyor kendini. Yazilim pek sevmem ama garantisi bitince soyle soft yazilim 320-330 torka kadar araci guclendirmeyi dusunuyorum.
Motorun uygun gayet ama iste dedigi gibi dsg biraz dusunduruyor. Benim manuel oldugu icin daha rahatim. 270 tork cok rahat yetiyor ama 300 320 torklu araclara karsi belli hizdan sonra pek sansin kalmiyor.Dsg olmasa babamın aklına giricem de olmuyo yav
Diyorum yapalım garanti de bitiyo sorun çıkarsa silip yazılımı gideriz vagda obd den atılıyor.Dsg bozulur diyo Tdi yazılıma da uygun ama neyse
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Motorun uygun gayet ama iste dedigi gibi dsg biraz dusunduruyor. Benim manuel oldugu icin daha rahatim. 270 tork cok rahat yetiyor ama 300 320 torklu araclara karsi belli hizdan sonra pek sansin kalmiyor.
Care belli 3.20 dizel de iste neyse.. Manuel bu durumlarda iyi kafa rahat. Ileride araba aldirabilirsen kendine manuel aldir. Yas ilerledikce zaten otomatik isteyeceksin.Arabaları 2 ye böldürcem babama manuel bi şey aldırcam valla yav annem kullanıyo diyo oto oto yeter yıldım artık
Care belli 3.20 dizel de iste neyse.. Manuel bu durumlarda iyi kafa rahat. Ileride araba aldirabilirsen kendine manuel aldir. Yas ilerledikce zaten otomatik isteyeceksin.
Kitap yapıp ortasını kessin içine doldursun PTT ile ucuza gelirGencler mudurden soz aldim kargo ucreti sizden tatli mudurden
@DuzboruDownpipe La bu Gof 6'ların piyasası ne la uzaya cıktı amonyumnitrat
Sıfır tdci focus 115k.Devlet resmen sus gözlerin konuşsun çekiyor bize@DuzboruDownpipe La bu Gof 6'ların piyasası ne la uzaya cıktı amonyumnitrat
Knk bana manuel highline bulsana temiz bi tur veririm sözSatmasaydık iyiydi yav gitti gül gibi tdi dsg highline
Konuşacak bişey kalmadı abi yaSıfır tdci focus 115k.Devlet resmen sus gözlerin konuşsun çekiyor bize