gelin abi beklerim xd
xddd bekliyom abii söke girişinde tabelada yaptırcam ''KAPTAN SÖKEMİZE HOŞ GELDİN '' diye
Ben ciddiyim bu arada, bi cumartesiden ayarlarız akşam kalır pazar da gezer dolaşır akşamına döneriz
gelin abi beklerim xd
xddd bekliyom abii söke girişinde tabelada yaptırcam ''KAPTAN SÖKEMİZE HOŞ GELDİN '' diye
Kimmiş bu orhan ya herkes onun arkasına saklanıyor merak ettim şimdi bu yağız anadolu delikanlısını
Ulan gider ayak yineben yatıyorm lan gece sahura kalkcam daha sabah 6da kalkcam işe gitcem bi sürü iş var beni bekliyo hadi iyi geceler millet, kaptan yeni aldığı teknesine dair bilgiler verirse whatsapptan msj atın uyanırım
Seni operim kiyamam opelden vurgun yiyorsun zatenSon şakamı yaptım sıkabilirsin abi
Ulan gider ayak yine
tamamdır abi haberleşirizBen ciddiyim bu arada, bi cumartesiden ayarlarız akşam kalır pazar da gezer dolaşır akşamına döneriz
Adam adam canimsin vallahi vakit yaratabilirsem soz gelmeye caliscam merak ettigim yerler arasindagelin abi beklerim xd
seni milli parka götürcem sonra zeus mağrasına falan hayran kalcanAdam adam canimsin vallahi vakit yaratabilirsem soz gelmeye caliscam merak ettigim yerler arasinda
Gemicik o gemicikpardon kanka ya uluorta söyledim ama tekneyi
Oglum gelecez dedik kendimi teslim etcem demedim ne magarasi ustune bide park falan ben bildigin mudurlerden degilim bakseni milli parka götürcem sonra zeus mağrasına falan hayran kalcan
seni milli parka götürcem sonra zeus mağrasına falan hayran kalcan
Sorun vakit ya benzin degil simdilikBenzinden dolayı gelemiyo anlasana fazla yakıyo
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
shahdahsdh gözümden yaş geldiOglum gelecez dedik kendimi teslim etcem demedim ne magarasi ustune bide park falan ben bildigin mudurlerden degilim bak
Valla ya hesap edemedim işte bilseydim başka araba alırdım. Ama opel tam senlik para lazım sürekli bişeyler alacaksın arabaya tam zengin arabası he Değişek miSeni operim kiyamam opelden vurgun yiyorsun zaten
asdqwd abi ben öyle adammıyım mağra dediyim yerde tonla insan suya giriyor xdOglum gelecez dedik kendimi teslim etcem demedim ne magarasi ustune bide park falan ben bildigin mudurlerden degilim bak
Offf burası neresi ne zaman geleyim Bu arada berker abiyle kaptana konuşurken kelimelerini doğru seç yoksa dötçü muamelesi yiyosun knkasdqwd abi ben öyle adammıyım mağra dediyim yerde tonla insan suya giriyor xd
knk güzelçamlıda atla gel gideriz xdOfff burası neresi ne zaman geleyim Bu arada berker abiyle kaptana konuşurken kelimelerini doğru seç yoksa dötçü muamelesi yiyosun knk
Valla aşık oldum ya şu fotolara şu debrajı deiştirtem de gelirim inşknk güzelçamlıda atla gel gideriz xd