Valla benimki daha masrafli inanValla ya hesap edemedim işte bilseydim başka araba alırdım. Ama opel tam senlik para lazım sürekli bişeyler alacaksın arabaya tam zengin arabası he Değişek mi
Valla benimki daha masrafli inanValla ya hesap edemedim işte bilseydim başka araba alırdım. Ama opel tam senlik para lazım sürekli bişeyler alacaksın arabaya tam zengin arabası he Değişek mi
Biz yolda bulmadik ondanOfff burası neresi ne zaman geleyim Bu arada berker abiyle kaptana konuşurken kelimelerini doğru seç yoksa dötçü muamelesi yiyosun knk
maşallah abi saplıyorsun bu akşam fenaaa xdBiz yolda bulmadik ondan
Aa sende burdaymissinmaşallah abi saplıyorsun bu akşam fenaaa xd
Ayrica yasine saplamam kiyamam ben ona ama hakan olsa ohoo @Yasin Aygunmaşallah abi saplıyorsun bu akşam fenaaa xd
abi özledik nerelerdesinsa canlarım yarım saat onlayınım sonra topuk koyucam hızlı yazın napıyonuz bakamıyom buraya pek
vurduğunu indirde gel abim allah ruslardan korusun xd
Abiniz iyi dileklerinize sırtını dayayarak kaybettiği rütbelerinden birini geri kazandı. Devam...Yürüye yürüye git abi yolun açık olsun
tatil spec hazır saat gece 12'yi geçti çoluk cocuk uyudu inip bi piyasa yapalıasdhjasgdjasdabi özledik nerelerdesin
Ben arabayı aldıktan sonra krikonun çantasında buldum bi tane. Yedek parça diye mi koydu, çıkma bozuk parça mıydı bilmiyorum artık Hala duruyor bagajdaBizdeki corsa c de 110 küsür binde 2 defa krank devir sensörü yüzünden yolda bıraktı opelin bu sensörler sıkıntılı ya
GT-I9305 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MAXİMAORHANNNNNNN gecelerin hızlı çocugu MAXİMA de tanırlar duvarda resmi alemde ismi xddd xdtatil spec hazır saat gece 12'yi geçti çoluk cocuk uyudu inip bi piyasa yapalıasdhjasgdjasd
Askiligini portmantoya asmis adamin hali boyle oluyor gencler napsin yas olmus 35 gunu kurtarsin yeterlitatil spec hazır saat gece 12'yi geçti çoluk cocuk uyudu inip bi piyasa yapalıasdhjasgdjasd
arkandayız abiAbiniz iyi dileklerinize sırtını dayayarak kaybettiği rütbelerinden birini geri kazandı. Devam...
sana lig'den mesaj gelmiyo mu niye yazmıyosun lanAskiligini portmantoya asmis adamin hali boyle oluyor gencler napsin yas olmus 35 gunu kurtarsin yeterli
Lig den istifa edeli ay oldusana lig'den mesaj gelmiyo mu niye yazmıyosun lan
az önce 8-0'da surrender yaptırdık. 3 kişi rank atladık bu gece, şimdiki el bize atlayacaklardır şüphesizarkandayız abi
abi bi kere denk geldimi yürür gider bence yine sizde oyun xdaz önce 8-0'da surrender yaptırdık. 3 kişi rank atladık bu gece, şimdiki el bize atlayacaklardır şüphesiz
Beetle bitti . Time-lapse çektim yarın video yüklenmiş olur konu açacağım . Tam 5 saat sürdü video ise 15 dakika.