Beleşşş bayi toplantısı yaptılar orda vermişler bide bunun T1 versiyonu var onuda 1 2 güne yaparım daha o şirketten gelmedi çünkü .Oo iyi iyi
Kaça almış peder güzelse ben de alayım
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Beleşşş bayi toplantısı yaptılar orda vermişler bide bunun T1 versiyonu var onuda 1 2 güne yaparım daha o şirketten gelmedi çünkü .Oo iyi iyi
Kaça almış peder güzelse ben de alayım
Beleşşş bayi toplantısı yaptılar orda vermişler bide bunun T1 versiyonu var onuda 1 2 güne yaparım daha o şirketten gelmedi çünkü .
Valla benim canımda kurban olsun bu şirkete .Öyle şirkete can kurban alüminyum
Yanıyorsak aşkımızdan kardeşşşşYanıyosunnnnn @Yasin Aygun
Boşuna kendini geriyorsun hiç bize ağız yapma kaç kere dedim sana ondan hayır gelmez diye amaaaa...Ergen kız triplerinden nefret ediyorum...
Şu şimşekli ve deli yağmurlu havada kendimi dışarı atasım var.
Ulan ne karılar var beeeeBenim burda psikolojim bozuldu benle yaşıt kızların Mercedesleri var.
Bende bunu bırakayım buraya
Boşuna kendini geriyorsun hiç bize ağız yapma kaç kere dedim sana ondan hayır gelmez diye amaaaa...
Bu ülkenin %100 ü Renault 9 sahibi olmuştur ya da binmistir .Arkadaslar birsey fark ettim; Türkyie de insanlarin %90'i ya Opel sahibi ya da Opel sahibi olmustur.
Olmasın la bi tarafları kalkıyor çoğununUlan ne karılar var beeee
Abi kaça toplanır bu acaba yavBende bunu bırakayım buraya
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...2016-lexus-rx200-t-4x4-luxury-386126552/detay
İyi para yer bu araba daAbi kaça toplanır bu acaba yav
Estoril mavi f30 lular için bizi üzdüler be hacıOlmasın la bi tarafları kalkıyor çoğunun
Estoril mavi f30 lular için bizi üzdüler be hacı