Titredim.Seni yapan mühendisin ben hıaağğğğğ
Ekli dosyayı görüntüle 7886
Neyse huzurlu bir gün diliyorum herkese
Titredim.Seni yapan mühendisin ben hıaağğğğğ
Ekli dosyayı görüntüle 7886
Neyse huzurlu bir gün diliyorum herkese
vallahi istemiyorum değil he. Şöyle 4 çeker mis gibi olur ama yeni pandaların iç tasarımını sevmiyorum çok kareli falan. Bizim kasa daha güzel.@kekum34 tam senlik .
Kanka hayırlı olsun güle güle kullan ben de windowsu güncelledim, nvidia driverını da yükledim bilgisayar ahıyorr ahıyorrDün saat 3 civarı sipariş verdim bu gün sabah 10'da elime ulaştı, hafif bir şok gelmedi değil Bir de kahve yollamışlar Allah razı olsun Ekli dosyayı görüntüle 7888
Ekli dosyayı görüntüle 7889
Vay be koca salonda tek başıma film izlemek varmış
Dün saat 3 civarı sipariş verdim bu gün sabah 10'da elime ulaştı, hafif bir şok gelmedi değil Bir de kahve yollamışlar Allah razı olsun Ekli dosyayı görüntüle 7888
Okula gelmiştim derse oda erken bitti diğer derslere arasında 3 saat falan vardı dedim tek başıma dolanıp durucağıma gideyim film izleyim kız arkadaşımda şehir dışında ondan yalnız kaldım bugünhayırdır yahu, yengeyi de götürseydin
Ben de az önce tek başıma Orphan black 0502 izledim. Benim de kız arkadaşım şehir dışında. Hatta ülke dışında. Hatta gezegen dışında. Hatta paralel evrende. Ondan yalnız kaldım bugünOkula gelmiştim derse oda erken bitti diğer derslere arasında 3 saat falan vardı dedim tek başıma dolanıp durucağıma gideyim film izleyim kız arkadaşımda şehir dışında ondan yalnız kaldım bugün
subhanallahBen de az önce tek başıma Orphan black 0502 izledim. Benim de kız arkadaşım şehir dışında. Hatta ülke dışında. Hatta gezegen dışında. Hatta paralel evrende. Ondan yalnız kaldım bugün
Öğrenciyken 1.0 motorlusunun peşinden çok koşmuştum. Ne zaman temizini bulsam o ara para denkleştirememiştik. Sürüşü çok eğlencelidir ve beklenenden rahattır. Bir de 1.0 motor da sesiyle şaka makinasıdır. VTEC açar gibi gaza getiren şahane ciğerli bir sesi vardır Tek sıkıntısı var, kaza yapmayacaksın Bir Uno'yla, bir de bunlarla kaza yapmayacaksınAhahahhaha doğrudur abi bi tane de bende olsun isterdim
AS .Sa panpalar gununuz aydın olsun
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Senin rs6 fotosunu görünce aklıma geldi panpa dün paylasmislardiYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa