ı
Fazla borca girmemek adına atmosferik Joy bi Megane 4 aldık 65 e bıraktılar bi de stepne hediye ettiler perşembe günü teslim alıcaz inşallah
hayırlı olsun hacım kazasız belasız sürüşler inşallah
ı
Fazla borca girmemek adına atmosferik Joy bi Megane 4 aldık 65 e bıraktılar bi de stepne hediye ettiler perşembe günü teslim alıcaz inşallah
Hayırlı olsun panpa kazasız belasız güzel günlerde kullanın Yeni araba almanın verdiği o heyacan valla süper
Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu ve mağfiretuhu ebeden ve daimen.
Nasılsınız?
Hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın
hayırlı uğurlu olsun
Teşekkürler abi sağolasınHayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın
Teşekkürler panpa Allah daha iyilerini versin sizlereHayırlı olsun panpa kazasız belasız güzel günlerde kullanın Yeni araba almanın verdiği o heyacan valla süper
İnşallah sağolasın çok teşekkürlerHayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Amin abi darısı başına bekliyorum Alfiyihayırlı olsun hacım kazasız belasız sürüşler inşallah
Eyvallah panpa sağolasınhayırlı uğurlu olsun
Sağolasın abi teşekkürlerHayırlı olsun, tekerine taş dokunmasın...
Ankara araba pazarında böyle bi şey bende görmüştüm acaba çok yakıyor mu 4x4ya ehuehuehi
Aslan besleyen yemini düşünmekdkgkdmglAnkara araba pazarında böyle bi şey bende görmüştüm acaba çok yakıyor mu 4x4ya ehuehuehi
Motor-Şanzıman? 1.2 otm?Ata hyundai ankara'ya teşekkür ediyorum burdan ilgileri gayet güzeldi benimle yaşıt kuzenimle gittim hiç ikiletmeden test aracı verdiler ufaktan da bir i10 incelemesi yapayım size
+Tasarım özgünlüğü, renk(iç dış kırmızı)
+donanımlar (sunroof, park sensörü, dokunmatik ekran vs...)
+dokunmatik algılaması ve hızı gayet iyi
+canlı motor ve şanzıman
+motor sesi
+darbe emişi
+düşük hızda direksiyon yumuşacık oluyor
+boyuta rağmen ferah iç mekan
-yüksek hızda(100) çok güven vermiyor ama o boyda normal geldi
-Tüketim. Test aracında ortalama 10'du ama rota çok kısa ve trafikliydi normal kullanımda 7-8 olur diye tahmin ediyorum.
-Fiyat. Dokunmatik ekran navigasyon opsiyonuyla 61 fiyatı var. Öğretim görevlisi indirimiyle 58e indi pazarlıkla da 57ye iner ama gene de düşündürücü fiyat.
Unuttuğum şeyler varsa sorabilirsiniz
Aynen abi en temel şeyi yazmamışım 1.2 otm elite paketMotor-Şanzıman? 1.2 otm?
Ve aleykümselam abi sizleri sormalı İnşallah afiyettesinizdir
Valla ben de şirketten çıktım eve dönüş yolundayım. Yorucu bir gündü salı günlerini pek sevmem bu yüzden.Vealeykümselam, şükür geldim eve yorgunluk falan uyukluyorum sen nasılsın?
@emre16Kardeşim hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Benim menzil Isparta'dan çıkmadan önce 400-500 civarı olur çıktıktan sonra Antalya'ya gelirken ilk 60 km 800-900 e çıkar Antalya'ya geldiğimde 350-400 falan olur gittiğim yol 150km60 km yol yaptık menzil 220 den 210 a düştü.Demek ki neymiş menzil trollmüş inanmayın
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ata hyundai ankara'ya teşekkür ediyorum burdan ilgileri gayet güzeldi benimle yaşıt kuzenimle gittim hiç ikiletmeden test aracı verdiler ufaktan da bir i10 incelemesi yapayım size
+Tasarım özgünlüğü, renk(iç dış kırmızı)
+donanımlar (sunroof, park sensörü, dokunmatik ekran vs...)
+dokunmatik algılaması ve hızı gayet iyi
+canlı motor ve şanzıman
+motor sesi
+darbe emişi
+düşük hızda direksiyon yumuşacık oluyor
+boyuta rağmen ferah iç mekan
-yüksek hızda(100) çok güven vermiyor ama o boyda normal geldi
-Tüketim. Test aracında ortalama 10'du ama rota çok kısa ve trafikliydi normal kullanımda 7-8 olur diye tahmin ediyorum.
-Fiyat. Dokunmatik ekran navigasyon opsiyonuyla 61 fiyatı var. Öğretim görevlisi indirimiyle 58e indi pazarlıkla da 57ye iner ama gene de düşündürücü fiyat.
Unuttuğum şeyler varsa sorabilirsiniz