@HAKANBURSA çok teşekkür sağolun
@DuzboruDownpipe eyvallah hacım teşekkür ettim
@TheAMG56 eyvallah abi sağolasın teşekkürler
@DuzboruDownpipe eyvallah hacım teşekkür ettim
@TheAMG56 eyvallah abi sağolasın teşekkürler
O kadarına gerek yok bea Yakıtını bide arabanın nadirde olsa köy yollarında kullanılacağını düşünmesem istiyorum bende bir 147 veya 156Sardıralım sana da bi guiletta
Eyvallah kardeşim. Aynen fiyat biraz fazla o yüzden ikinci el sıfıra yakınlara bakmak lazımHelal lan sana i10 çok tatlı araba fiyat fazla ama
Abi seninle konuştuğumuz RS hala duruyor. Geçen arkadaşla gittik bi tekrar inceleyelim dedim ve şunu fark ettim ters takmışlar .Valla ben de şirketten çıktım eve dönüş yolundayım. Yorucu bir gündü salı günlerini pek sevmem bu yüzden.
Kardeşim hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Görür görmez bu aklıma geldi
Teşekkürler oparcığım.
Napak beya haber yaziyom sen naban?S.A
nasılsınız güzel arkadaşlar
As ustamS.A
kötüS.A
napayım ya müzik dinliyorum şu sıralar the do ya sardım çokselNapak beya haber yaziyom sen naban?
canım sıkılıyor ya oyun oynayacak bile kimse yokhoşgördük abicim
@bedirhan. noldu la
oy senin canını yerim kuzum benim kim sıktı senin canınıcanım sıkılıyor ya oyun oynayacak bile kimse yok
3-4 aydir direksiyona oturmadım usta yav sınav stres derken bitince boşluğa düştükoy senin canını yerim kuzum benim kim sıktı senin canını
Oo the do'ya bayılırım ustam ben de ilk the origins filminde duymuştum ordan beri iyi sardınapayım ya müzik dinliyorum şu sıralar the do ya sardım çoksel
yapma be yurt dışına benziyor ama