ya bedoşum benim denk gelirsek ben seni oturturum, direksiyona bir tur ayıp ettin ya3-4 aydir direksiyona oturmadım usta yav sınav stres derken bitince boşluğa düştük
şu hangover şarkısı mı ne var ya 50 defa dinledim telefonumda full kadının yüzünün ss leri duruyor böyle bir çekicilik olamaz yaOo the do'ya bayılırım ustam ben de ilk the origins filminde duymuştum ordan beri iyi sardı
bu arabaya binmiştim ben eğer buysayapma be yurt dışına benziyor ama
Yurtiçi sitesinden ama bilemiyorumyapma be yurt dışına benziyor ama
Eyvallah ustam sağolasın sen adamsın benzinin bol olsunya bedoşum benim denk gelirsek ben seni oturturum, direksiyona bir tur ayıp ettin ya
Koklayarak ortalamış
bu arabaya binmiştim ben eğer buysa
sanayide bu renk e46 m3 gelmişti yüksek ihtimal o
hadi be kaç tane pert oldu yaYurtiçi sitesinden ama bilemiyorum
Eyvallah ustam sağolasın sen adamsın benzinin bol olsun
Koklayarak ortalamış
Aman abi düzenle gece gece iş çıkmasın.hadi be kaç tane pert oldu abv ya
ya locayı açın valla böyle olmuyo @maximaorhan nerede ya çılgın hikayelerini özledikAman abi düzenle gece gece iş çıkmasın.
sen ben ceyhun bedirhanya locayı açın valla böyle olmuyo @maximaorhan nerede ya çılgın hikayelerini özledik
AS doktor bey .Sa millet kulak memesi kıvamında onlaynım
a.sSa millet kulak memesi kıvamında onlaynım
Valla hikaye yazmayı okumayı özledim yahu .sen ben ceyhun bedirhan
kendimiz hikaye yazalımmm ceyhunda sevinir hem
Çünkü Feto ile TSK itibarsızlaştı. Oysa ki Türk milleti askerleriyle ve savaşlarıyla övünen bir millet. Bunu medya yoluyla düzeltmeye çalışıyorlar. Hepsi buBişi dicem niye her kanalda özel harekatçılar var??
hahaahahah ben hikaye anlatırımda burası kaldırmaz benimkileri biliyorsunuzsen ben ceyhun bedirhan
kendimiz hikaye yazalımmm ceyhunda sevinir hem
İlginç Osmanlı dizilerinden sonra.. Acaba seneye furya ne olcak?Çünkü Feto ile TSK itibarsızlaştı. Oysaki Türk milleti askerleriyle ve savaşlarıyla övünen bir millet. Bunu medya yoluyla düzeltmeye çalışıyorlar. Hepsi bu
AsSa millet! kulak memesi kıvamında onlaynım