sanayiyi basmışlarOpelciler basmıştır hep sorun çıkıyor hep para yiyiyor demişlerdir.
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
SANA İYİ
ille açıklama yaptıracan ya
sanayiyi basmışlarOpelciler basmıştır hep sorun çıkıyor hep para yiyiyor demişlerdir.
Olabilir bak. C+ ve d segment her türlü alınırV40 istirem ben 1.5 t3 r design paket[emoji7]
Şanzuman iniyo alınmazV40 istirem ben 1.5 t3 r design paket[emoji7]
estagfurullah abi bazen öyle bi konuşuyorsun ki Cenk abi bana kızdı galiba diye düşünüyorumYok be sinanım beni bu forumda en iyi tanıyanlardansın, resmiyet değil de mizaç diyelim
sanayiyi basmışlar
SANA İYİ
karıştırma götürrrrY kaynaştırma herhalde araya girmiş
Sana iyi
Sanayiyi
Beni biliyorsun ben pek sinirlenmem, yani kolay kolay sinirlenmem. Öyle şeyler düşünmeye gerek yok şimdiestagfurullah abi bazen öyle bi konuşuyorsun ki Cenk abi bana kızdı galiba diye düşünüyorum
sen bide piziklet sürüyorsun
Bütün bisikletlere bindim bisana binemedimdashdhasdhahahhahhadhda
sanayiyi basmışlar
SANA İYİ
sende göbek mi vargöbeği eritmem lazım
Bunu alınca benzin işinde kafayı yersiniz artık çok yakıyorV40 1.5 Otomatik 5.900 km de sıfır gibi
İlan No: 450486304
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...omatik-5.900-km-de-sifir-gibi-450486304/detay
Biri şunu alsın bana ya piyasanın da altında
Zf8hp yanına m50d triturbo offBi tork konvertörlü şanzıman olsa da gece sarılıp uyusam
sende göbek mi var
gayet normal duruyorsun abi azıcık olacak göbek tabi ki coni sins gibi mi istiyorsun kendini sahashhash
Bunu alınca benzin işinde kafayı yersiniz artık çok yakıyor
Olma mı laaa boyuma göre çok fena bi göbek var bende. 6 ay beklediğim dönemde çok kilo yaptım, 6 kilo vermeme rağmen bi 15 kilo fazlam var hala
Uzunyolda sıkmadan bizim 2.4 motor 2.300kg kamyonet de 6 yakıyoTdi golften sonra hele
Namussuzla 0 ekonomi 4 kişi Sakarya'dan Kocaeli'ye döndük 4.3 yaktı
Uzunyolda sıkmadan bizim 2.4 motor 2.300kg kamyonet de 6 yakıyo