Daha yüklü geziyoruz aslında konfor ve yol tutuş artıyor nasılsa taşıt tanıma varHafifmiş ya 2300 kilo maşallah
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Daha yüklü geziyoruz aslında konfor ve yol tutuş artıyor nasılsa taşıt tanıma varHafifmiş ya 2300 kilo maşallah
Daha yüklü geziyoruz aslında konfor ve yol tutuş artıyor nasılsa taşıt tanıma var
Nasıl 6 kilo verdin yav taktik pls kilo var bende
1.2atmo. 4 ileri de olur kanka jsjfksmfZf8hp yanına m50d triturbo off
İyi geceler abi hayırlı görevlerneyse beyler ben yatar, 2 saat sonra işe gidecem İyi uykular herkese
İyi geceler abi hayırlı görevler
Amin inşallah. Günaydın.günaydın herkese .Kadir gecemiz mübarek ,dualarımız kabul olsun inşallah
Yandaki abinin kafassına ... Büyük fiyasko çıktı. Adam 4 tekerlekten çekiş bir arabada 4 lastiğinde aynı ebatta olduğu görülmüş şey değil, ilk kez görüyorum böyle birşey dedi. Hayatında 4 çeker arabadan bihabermiş demekBeklenen video geldi. Waaaoowww gercekten cok cok iyi. Gücü tam anlamiyla hissediyorsunuz waaaaaaooowwww
Bunlar iyicene coştu araba %1500 pahalı olacak gibi duruyor.Beyler, mk4 focus'da 1.5 ecoboost 3 silindir ( silindir kapama teknolojili ) 150 ve 200 hp'lik motorla birlikte yeni nesil 8 ileri tam otomatik şanzıman görev alacak. Bu iki motor ve şanzıman seçeneği de Türkiye'ye gelecek. Leon fr ve civic rs'in olduğu bu segment iyice kızışacak gibi duruyor.
Eyvallah kankam sağolasınkankacım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin inşallah @emre16
bunun şerefine bayramdan sonra çaylar benden
Arka diz mesafesi yetersiz. Almaya niyetim vardı. Vazgeçtim.Yandaki abinin kafassına ... Büyük fiyasko çıktı. Adam 4 tekerlekten çekiş bir arabada 4 lastiğinde aynı ebatta olduğu görülmüş şey değil, ilk kez görüyorum böyle birşey dedi. Hayatında 4 çeker arabadan bihabermiş demek
Sanruf baş mesafesini kısıtlıyor, hiç değinmemişler. Beyenmedim.Arka diz mesafesi yetersiz. Almaya niyetim vardı. Vazgeçtim.