hahaben motorcuyum krdş ama motosikletçi değilim
yok motosikletci lazım bize
hahaben motorcuyum krdş ama motosikletçi değilim
Niye böyle bir kural mı var?sukuturcu motosikletci mi olurmuş
şaka yapıyorum ya 2 teker motorlu herkes motosikletcidirNiye böyle bir kural mı var?
Olum sinan abininki 3 teker ne demeye çalışıyon agshdjdjdjxbdşaka yapıyorum ya 2 teker motorlu herkes motosikletcidir
UYKUUUUUyav arkadaş sahuru yaptık da hiçbişey yiyemedim. yarın nasıl geçecek bilmiyom
Ben sabah kalkıyorum 16-17 ye kadar takılıyorum sonra bikafayı koyuyorum psikolojik olarak tam ezan saatinde uyanıyorum canavar gibiyav arkadaş sahuru yaptık da hiçbişey yiyemedim. yarın nasıl geçecek bilmiyom
haydaaa şimdi 3 tekerli motosikletçi diyecem biri bende ATV var ne diyon dicek. uzar buOlum sinan abininki 3 teker ne demeye çalışıyon agshdjdjdjxbd
Herkeşe iyi geceler efenim .
@alfhonso müdürüm sana bu Alfa'yı alsak olma mı? Dünyada artık sınırlı sayıda bulunuyor çok hoş bi model bence.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2-1960-model-minibus-emsalsiz-445415933/detay
Biraz ilgiye ihtiyacı var sadece .
@berkertekin Abi sen inanılmaz bişisin ya Nasıl aklına geldi beyler @TheAMG56 @mehmet basyigit siz de az değilsiniz yav
tam otomatik mi ya işte varya süper haber buBeyler, mk4 focus'da 1.5 ecoboost 3 silindir ( silindir kapama teknolojili ) 150 ve 200 hp'lik motorla birlikte yeni nesil 8 ileri tam otomatik şanzıman görev alacak. Bu iki motor ve şanzıman seçeneği de Türkiye'ye gelecek. Leon fr ve civic rs'in olduğu bu segment iyice kızışacak gibi duruyor.
Beyler, mk4 focus'da 1.5 ecoboost 3 silindir ( silindir kapama teknolojili ) 150 ve 200 hp'lik motorla birlikte yeni nesil 8 ileri tam otomatik şanzıman görev alacak. Bu iki motor ve şanzıman seçeneği de Türkiye'ye gelecek. Leon fr ve civic rs'in olduğu bu segment iyice kızışacak gibi duruyor.
Evet, bildiğim kadarıyla 10 ileri yeni nesil şanzımanın bir türevi bu 8 ileri tam otomatik versiyon. 10 ileri şanzıman oldukça beğenilmişti. İnşaallah 8 ileri de aynı kalibrasyondadır ve iyidir.tam otomatik mi ya işte varya süper haber bu
turbo motora razıyım
Artık turbo motorlar iyice kendi sınırlarını zorluyor vallahi. 3 silindire sevindim çünkü sesi güzel oluyor.haram beygir turbo diyorduk şimdi iyice sapıttı ortalık 3 silindirler ecooboostlar puuuu
Valla süper olur. Ford, 3silindirle filan sürüş keyfine yüklenmeye devam edecek demektir.Evet, bildiğim kadarıyla 10 ileri yeni nesil şanzımanın bir türevi bu 8 ileri tam otomatik versiyon. 10 ileri şanzıman oldukça beğenilmişti. İnşaallah 8 ileri de aynı kalibrasyondadır ve iyidir.
Bugün beynini en az kullanan yobaz dincinin bile adidas ayakkabısı olabiliyor ya da en komünist lümpen bile kapitalizmin dışına çıkamıyor..
Aynen.. Zaten bazi basliklarda da bu fikrimi soylemistim. Markalar cift kavramalarin narin yapisini ve uzun vadede maliyetini zaman icinde gordu. Gelecek teknoloji 7-10 ileri tam otomatiklerin olacak ki yavas yavas oraya kayiyor. Ford da powershift'ten vazgecti gibi gorunuyor.Valla süper olur. Ford, 3silindirle filan sürüş keyfine yüklenmeye devam edecek demektir.
Sonunda bütün markalar çift kavramadan geri dönüş yapacak da, insanlar kör kör leş gibi trafikte bile bunları savunduklarıyla kalacak. Bu haliyle çift kavrama uzun süre piyasada kalamaz yani mümkünü yok. Bu kadar narin yapı asla sürdürülebilir değil.