@Berkin başkan, şimdi burası da 1000 sayfaya yaklaşıyor konu tekrar kapanacak mı?
ooooo ali bey akşam oldu yav uyanmasaydınızGünaydın beyler
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Hocam siz yanlış konuya yazdınız sanırımAşağıdaki mesajda zerre iyi niyet yok. Pırıl pırıl araba kullanan gençlere cevap hakkı doğuruyor. Smiley de kullanmışsınız halbuki... Buna genç arkadaşların nasıl kırıldığını anlamak sanırım sadece sizin için güç.
Geyik başlığı sadece eğlenmek için değil, buradaki gibi açılan konular çizgisinden sapıp başka yöne gitmesin diye de kullanılıyor. Konudan konuya atlanan, forumun geri kalanını temiz tutmaya yarayan bir yer diyebiliriz buraya. 900 sayfanın tümünü ben de okumadım emin olabilirsiniz. Bu başlığı açıp okumanız, her konuya dahil olmamanız, eğlenip eğlenmemeniz pek bir şey ifade etmez açıkçası, gördüğünüz tepkileri buna yormayın.
Aşağıdaki mesajda siz tavır koyana kadar ben olayı direk olarak diğer arkadaşları yüceltme olarak algıladım. Mesaj sahibi arkadaşı az biraz bildiğimden hala da öyle düşünüyorum. Ha yanılıyor da olabilirim. Sizin algıladığınız gibi bir maksatla yazdıysa benim saflığımdır, özür dilerim.
Ben bu cevabı yollamadan bir mesajınız daha olmuş.
Geçenlerde devamında kilitlenen bir başlık altında arkadaşlara "uyarı" yaptınız. Hatta kişisel görüşüm çok da gerekli bir uyarı değildi, bu görüşümü belirterek konuya dahil olmuştum. Ama üslubunuz resmen millete fırça atma şeklindeydi. Nasıl ki siz "asdfljkasdşlg" şeklinde mesajlara katlanmak zorunda değilseniz, forumun hiçbir üyesi hiçbir üyenin haddini veya maksadını aşan tavırlarına katlanmak zorunda değil. Uygun dille size kibarca söyleyenlere de olayı tatlıya bağlama kıvamında değil tam aksine ofansif tarzda tutum sergilemeye devam ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama böyle olunca da burada kimseye sallayacak konumda olmuyorsunuz.
Üslubunuzun beni de rahatsız ettiğini direk size söylemenin uygun olduğunu düşündüm. Düzeltirsiniz veya düzeltmezsiniz sizin bileceğiniz iş, sonuçta burada kimse kimseden sorumlu değil. Çok rahatsız oluyorsam zaten tamamen benim sorunumdur; baktım böyle devam ediyor, en fazla mesajlarınızın görüntülenmesini engellerim geçerim.
Yes@Berkin başkan, şimdi burası da 1000 sayfaya yaklaşıyor konu tekrar kapanacak mı?
motorcu derken geçen seni motor bloğuyla basmışlarben motorcuyum krdş ama motosikletçi değilim
subarunun boxer motorlarında ilk önce biyel kolları kranka sıkılır, blok üzerine geçer daha sonra piston takılır ve blokun yanında ki yuvarlak delikten piston pimi sokulurmotorcu derken geçen seni motor bloğuyla basmışlar
hahahahahah ulan okuyorum diyorum baya ciddiye almış baktım sonu fena bittisubarunun boxer motorlarında ilk önce biyel kolları kranka sıkılır, blok üzerine geçer daha sonra piston takılır ve blokun yanında ki yuvarlak delikten piston pimi sokulur
o delik ne güzel bir bilsen... konuşturma beni yasdbahhaha
hahahahahah ulan okuyorum diyorum baya ciddiye almış baktım sonu fena bitti
yok galiba konu daha fazla dağılmasın diye buraya almış ama konu aldı başını gitti zatenHocam siz yanlış konuya yazdınız sanırım
Müdürüm istanbula ne zaman gideceksin?Dostlar neler oluyor yav
13-14 yaşında adamlarla, 30-35 yaşında adamların sıkıntı çekmeden, büyüklerin küçükleri ezmeden sohbet edebildiği, bilgi alışverişi yapabildiği Türkiyede tek yer burası heraldeSa beyler yaş muhabbeti yapmayalım. Forumdaki abilerim bana karşı yapmadı ben de küçüklerime karşı yapmıyorum. Küçüklerimiz de yapmasın
Bu arada 2.0 avensis keyfisi
Ekli dosyayı görüntüle 7905