Eeee, elimizi öptürmeyecek misin ALF'e??
abi o daha sonraki süreç için olur ya, yoksa 2 günlük tatilin bi günü yolda geçer
Eeee, elimizi öptürmeyecek misin ALF'e??
E tmam ne güzel işte? Alfa156 ile 1 günlük yol gideceksin. Bundan kral tatil mi olur...abi o daha sonraki süreç için olur ya, yoksa 2 günlük tatilin bi günü yolda geçer
E tmam ne güzel işte? Alfa156 ile 1 günlük yol gideceksin. Bundan kral tatil mi olur...
HAhahahahaahaha anne dur açıklayabilirim Biz seni bunun için mi okuttuk boyu devrilesice Taş doğuraydım da....Önlüğü yıkatmaya anneme verdim.Cebinden 2 gebelik testi bi tane morfin çıkmış.Anneme izah edene kadar totom çıktı.Ha bir de dut lekesi nasıl çıkar arabaya baya 10-15 dut düştü bekletmiyim diyorum?yardım:/
Yeni yıkadım işte abi.üst tavanda şerbetimsi izler kaldı.O yüzden sorayım dedim.Boyaya zarar vermicekse haftasonu detaylı yıkamada hallederim.HAhahahahaahaha anne dur açıklayabilirim Biz seni bunun için mi okuttuk boyu devrilesice Taş doğuraydım da....
Dut lekesi arabadan çok zor çıkmaz. Biraz fazla yıkamak gerekiyor. Bir yıkamada çıkmazsa 2. yıkamada çıkar çok dert etme. Yıllarca arabalarımız dut ağacının altında durdu, sonra 70 yıllık ağaç kurudu zaten Dut lekesi asıl giysiden çıkmıyor, ona dikkat et inip binerken.
Etv kardeşim lanet olsun eyv yazıcam 5 kere etv yazdım sinirden düzeltmedim knkHayırlı olsun
Abi annemle şu cinsel muhabbetlerde gulyabani görmüş gibi çaresizliğe düşüyorum napsam da kaçsam nasılsam yapsam nolsa acabalardasa..Yeni yıkadım işte abi.üst tavanda şerbetimsi izler kaldı.O yüzden sorayım dedim.Boyaya zarar vermicekse haftasonu detaylı yıkamada hallederim.
Hayır sıkıntı şu bayıltıyon mu bir de diyo!?!?! He bayıltıyom anne gazozlar nerde ben çıkıyorum dedim sonra kayışı koptu..
Ölü taklidi yap Hala süt çağında görüyorlar bizi.. Bir keresinde daha süt dişlerim yeni düştü anne saçmalama demiştim.Küçük şakalarla çıkmayı deniyorum ben . Sana da tavsiye ederimAbi annemle şu cinsel muhabbetlerde gulyabani görmüş gibi çaresizliğe düşüyorum napsam da kaçsam nasılsam yapsam nolsa acabalardasa..
Bir tıpçının en büyük zevki morfinle bayıltıp, hamile bırakıp sonra test yapmaktır bunu herkes bilirYeni yıkadım işte abi.üst tavanda şerbetimsi izler kaldı.O yüzden sorayım dedim.Boyaya zarar vermicekse haftasonu detaylı yıkamada hallederim.
Hayır sıkıntı şu bayıltıyon mu bir de diyo!?!?! He bayıltıyom anne gazozlar nerde ben çıkıyorum dedim sonra kayışı koptu..
Anne olucak adamsın MustafaBir tıpçının en büyük zevki morfinle bayıltıp, hamile bırakıp sonra test yapmaktır bunu herkes bilir
Bu kirli dünyaya çocuk getirmek istemiyorumAnne olucak adamsın Mustafa
OFŞaaparız bakarız bi daha vakit çok, dün temmuz 15 diyordum akşam haber geldi zonguldak karabüke gideceğim 15inde. belli olmuyor )
20 yaşında dayak yediğine göre kızla fazla mı yakın gördü acaba abi ksmdmdZamanında rahmetli anam beni bi kızla yan yana görmüştü. Eve geldiğimde it gibi çalışmanın verdiği yorgunluk, annemin bağırışlarıyla düştüğüm gaflet ve tüm bunların sebep olduğu rehavet sonucu dayaktan kaçamamıştım. 12 13 değil he, tam da 20 yaşındaydım.
Elimi omzuna koymuş olabilirim gayet mütevazi bir dokunuşş20 yaşında dayak yediğine göre kızla fazla mı yakın gördü acaba abi ksmdmd
Lisede kız arkadaşımla aynı sınıftaydık annem de sınıf öğretmenimizdi nasıl ama
Haklısın.En yakın zamanda kürtaja bekliyorumBu kirli dünyaya çocuk getirmek istemiyorum