@alfhonso müdürüm kardeş siteye bi bakıver istersen xd
Valla insta yok bende sözkonusu şarkıyı bilmiyorum ama bu aralar tarz olarak BÖ (Batuhan Öneş) sallıyor piyasayı. Olabilir mi?Ya bu aralar efsane bir arapça şarkı dolaşıyo etrafta en son omar bahlolun insta hikayesinde dinledim bilen var mı ?
Valla ben de merak ettm.Ya bu aralar efsane bir arapça şarkı dolaşıyo etrafta en son omar bahlolun insta hikayesinde dinledim bilen var mı ?
Yok abi BÖ'den değil. Baktım.Valla insta yok bende sözkonusu şarkıyı bilmiyorum ama bu aralar tarz olarak BÖ (Batuhan Öneş) sallıyor piyasayı. Olabilir mi?
Ya bu aralar efsane bir arapça şarkı dolaşıyo etrafta en son omar bahlolun insta hikayesinde dinledim bilen var mı ?
@alfhonso müdürüm kardeş siteye bi bakıver istersen xd
İrlanda da kızlar teklif ediyorlarmış.İrlanda da kız nasil düşürülür? pardon gugıla yazacaktım.
linea akar mispanpalar 30.000 bütce ile 5 kapı araba ne önerirsiniz geniş olucak o kadar sınıf mınıf bilmem
E120 corolla?panpalar 30.000 bütce ile 5 kapı araba ne önerirsiniz geniş olucak o kadar sınıf mınıf bilmem
Knk o kadar Shazam'ladım denedim çıkmadı la mesaj at adı ney diye belki atarYa bu aralar efsane bir arapça şarkı dolaşıyo etrafta en son omar bahlolun insta hikayesinde dinledim bilen var mı ?
Ay keşke .İrlanda da kızlar teklif ediyorlarmış.
3 dal mı?!?! Fazla istekli ve canlı gördüm seni gtep..Varsa alırım 3 dal .
yok reis bu değilarapça şarkıyı soran arkadaş bunu mu diyodun acaba ?
Şarkıyı nerede duydunuz? Link var mi?yok reis bu değil
instagram.com/omarbahlol sondan ikinci hikayeŞarkıyı nerede duydunuz? Link var mi?
Abi yok ya corsa almam daha bu kasada astra g olaiblir belkiCorsa C 5kapı. En iyi sen bilirsin
bakıcam onlarada hemenpeco dört yüz 7
linea alsam babam beni evden kovarlinea akar mis
bu süper olur ilk buna bakıcamE120 corolla?
aağam nettin ben öğrenciyim benzine param yetmez, opeldede lpg istemiyorum