Bedelli bekleyen varsa o iş yaş. Haberiniz olsun.
Ne sebepten ötürü
Bedelli bekleyen varsa o iş yaş. Haberiniz olsun.
Ne sebepten ötürü
Müdürüm yarın iş var uyku vakti artık
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Günaydın tatil öncesi son iş gününden herkese merhabalar
Günaydın
anlaşılan sen birazdan orucu uykuya tutturmaya gideceksin yine
Hani tatil yah bana mı yok bitek o tatil. bak şu an çok sinirlendim. bu hafta tatil yapmadım ve sadece bayramın 3. günü izinliyim en son iznim geçen hafta cuma idi. Abiii beni de alll alll beniii alllGünaydın tatil öncesi son iş gününden herkese merhabalar
günaydın ahalii
Hani tatil yah bana mı yok bitek o tatil. bak şu an çok sinirlendim. bu hafta tatil yapmadım ve sadece bayramın 3. günü izinliyim en son iznim geçen hafta cuma idi. Abiii beni de alll alll beniii alll
azıcık bari bronzlaşsaydım ya ne var yani biraz oksitlensemİşleyen demir pas tutmaz hacım sen çalışmaya devam et ahahashsjsjs
Ne kadar doğru bilemedim ama bişeyler olacak hissediyorum
Ne kadar doğru bilemedim valla bana biraz senaryo gibi geldi.
Bunun fiyatı düşükse atın beni denizlere. 100k üstü fiyata 2015 model orta donanım arabanın neresi düşük abim? Arabanın durumu iyi gibi ama dsg şüpheli tabii.http://www.dod.com.tr/arac-detay/Volkswagen/PASSAT/173401583
@berkertekin abi şu arabaya bi bakar mısın ya çamurluk kesin doğrultulup boyanmış anladım da acaba kafadan kayıp alt takımı mı bozdu?Fiyatı da düşük çünkü.
Bunun fiyatı düşükse atın beni denizlere. 100k üstü fiyata 2015 model orta donanım arabanın neresi düşük abim? Arabanın durumu iyi gibi ama dsg şüpheli tabii.
DSG'sinin garantisi benim o duzborudownpipi için çok bi sıkıntı değil de banada bu arabanın fiyatı baya uygun geldi.Bunun fiyatı düşükse atın beni denizlere. 100k üstü fiyata 2015 model orta donanım arabanın neresi düşük abim? Arabanın durumu iyi gibi ama dsg şüpheli tabii.
Bu hesap duyum alıyor. Insallah doğru değildir fakat önceki tweetlerine de bakarsanız çoğu şeyi bildiğini görürsünüz. Ben şahsen gidicem artık. Zaman geçtikçe ben kaybediyorum. Beklemenin anlami yok artık.Ne kadar doğru bilemedim valla bana biraz senaryo gibi geldi.
Nereye yav?Bu hesap duyum alıyor. Insallah doğru değildir fakat önceki tweetlerine de bakarsanız çoğu şeyi bildiğini görürsünüz. Ben şahsen gidicem artık. Zaman geçtikçe ben kaybediyorum. Beklemenin anlami yok artık.