Pc olsaydı şuan battlegrounds'da akıyodum ama YOK!!!
Pc olsaydı şuan battlegrounds'da akıyodum ama YOK!!!
Steam şu an bence böyle girebilen alıyor
bagajda bagajda sıkınıt yokSana kiyamam ya en son verdigin far cilasi efsane sonuc verdiginden bagajda kaldiysa santaji rafa kaldirabilirim belki
Seni istiririmbattlegrounds çok tatlı oyun be. Pintipanda ve boşluk'un videoları twitch yayınlarını izliyorum çok canım çekiyor
Seni istiririm
Markası neki onun sararmış farlarıda parlatıyor mubagajda bagajda sıkınıt yok
Bende cok sararma yoktu ama cok hafif vardi yuzde 10 belki birsey kalmadiMarkası neki onun sararmış farlarıda parlatıyor mu
Ne kadar bende kalacagina baglinoldu lan bana msi mı alcan?
Sar sar sar hemen banada lazım ondanBende cok sararma yoktu ama cok hafif vardi yuzde 10 belki birsey kalmadi
markası arexonsMarkası neki onun sararmış farlarıda parlatıyor mu
Ohoooo kalmalı kalmalı olduysa işin sonu kötü haaa ayıktırayım ağalar hele bide MSI falan abvvv .Ne kadar bende kalacagina bagli
aman aman avcılardayım sallamayın avcıları fazla yoksa korkarım bir daha görüşemeyeceğizAbi şu Avcılar tarafını titretsene denize doğru arkadaş arabanın borcunu ödeyemiyor da ayarladık biz üstüne göçecek tam
aldım bende sonunda
kredi kartı bilgileri. Telefon numaranız vs.isteniyor telefona gelen onay kodunu yazıp satın alıyorsunuz. 2015 yılbaşı indirimlerinde almıştım benyav bu steam falan nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum yıllardır düzgün pc olmadığı için oyun oynamıyordum geçen ets2 full dlc torrentten indirdim oynuyorum ama steamde baya indirime girmiş. Üye oldum ama nasıl alıyoruz @bedirhan. neye dikkat etmek lazım