Askere. Ben gittikten sonra da bedelli çıkarsa yapacak birşey yok.Nereye yav?
Askere. Ben gittikten sonra da bedelli çıkarsa yapacak birşey yok.Nereye yav?
Valla panpacım bende bedelliden ümitliydim de yalan ettiler gençliğimizi ziyan ettilerAskere. Ben gittikten sonra da bedelli çıkarsa yapacak birşey yok.
günaydın ahalii
Hani tatil yah bana mı yok bitek o tatil. bak şu an çok sinirlendim. bu hafta tatil yapmadım ve sadece bayramın 3. günü izinliyim en son iznim geçen hafta cuma idi. Abiii beni de alll alll beniii alll
en azından var abi tatilinvalla bana da tatilde bakma tahliye vs olursa koşup gelcez
Askere. Ben gittikten sonra da bedelli çıkarsa yapacak birşey yok.
Valla panpacım bende bedelliden ümitliydim de yalan ettiler gençliğimizi ziyan ettiler
Bu açıklamayı hep yapıyorlar. Tepki çekmemek için.Son dakika... Bakan Işık'tan bedelli askerlik açıklaması
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bedelli askerlik tartışmalarına katıldığı canlı yayında yanıt verdi. Bakan Işık, "Bakın Türkiye şu anda birkaç tane dünyanın başına bela terör örgütüyle mücadele ediyor. PKK ile mücadele sürüyor, DEAŞ ile mücadele var. Böyle bir dönemde bedelli askerliğin gündeme gelmesi dahi askerimizin moralini bozar. Terörle mücadele sürerken bedelli askerliğin konuşulmasını dahi doğru olmadığını düşünüyorum" dedi.
Son dakika... Bakan Işık'tan bedelli askerlik açıklaması
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bedelli askerlik tartışmalarına katıldığı canlı yayında yanıt verdi. Bakan Işık, "Bakın Türkiye şu anda birkaç tane dünyanın başına bela terör örgütüyle mücadele ediyor. PKK ile mücadele sürüyor, DEAŞ ile mücadele var. Böyle bir dönemde bedelli askerliğin gündeme gelmesi dahi askerimizin moralini bozar. Terörle mücadele sürerken bedelli askerliğin konuşulmasını dahi doğru olmadığını düşünüyorum" dedi.
Bu açıklamayı hep yapıyorlar. Tepki çekmemek için.
kanka daha önce bedelli çıktığında diyarbakırda hendekler kazılmıyomuydu. ankarada bomba patlatmıyolarmıydı. Yada hepsini geçtim sınır ötesi harekat düşünmüyolarmıydı. Ben bunların hep boş laf olduğu kanısındayım ki öyle. daha 2 ay önce gençlerimizi tabiki unutmadık bedelli askerlik masaya yatırılacak bu ülkede bilmem kaç tane 30 yaş altında girişimci gencimiz var derken bi anda gelen açıklama neden ters köşe? Her zaman bu böyleydi hep köprüyü geçtikleri zaman o köprüyü yıktılar ki arkadan gelenlerin yollarını uzattılar.Son dakika... Bakan Işık'tan bedelli askerlik açıklaması
Kanka para meselesi değil bedelli çıkınca kredisi de çıkıyor çıkmadı diyelim git ihtiyaç kredisi çek. Zaten 1500 lira maas alsan 18000 tl yapar. Bide askerde yiyeceksin 500 aylık masrafın olsa 6000 de öyle koy. E askerden geldin işin hazır değilse ortalama 2-3 ay iş arayacaksın yine 1500den 3000 de öyle koy. E gidiyosun tüm düzenin kaçacak hele ki evleneceksen (şekil a: ben) en az 1 sene herşeyi ertelemiş olcaksın. sadece maddi açıdan bakarsan en az 25000 benim hesabımla 27000 tl'ye askere gitmiş oluyosun. İşe duyguları katmadan konuşuyorum. Daha 2-3 sene öncesine kadar okulu bırakıp askere gitmeyi düşünüyodum askere gitmek için yanıp tutuşuyodum ama bişeyleri görerek anlayarak şahit olarak ben askerlikten soğudum. Resmi olarak bir savaş çıkarsa vatan için kanımızın son damlasına kadar veririz o konu apayrı. Ama vatana değil de siyasete askerlik yapmak bana hiç mantıklı gelmiyo.Param olsa da ben alsammm şu bedelliyi
Bu adamın dedikleri hep çıkıyor , bizede Gazamiz mübarek olsun demek düşer .
Tarzı bu Direk söylüyor bildiğini.Bu adamın dedikleri hep çıkıyor , bizede Gazamiz mübarek olsun demek düşer .
Hatırlarsanız geçen bayramda Fırat Kalkanı operasyonu başlamıştı .
Ama böyle ulu orta yerde söylemesi yanlış .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefona maksimum 300 lira ekleyecem bilgisayara ise 3000 TL. Alamayacağım şeylere bakmayı sevmiyorum.@gtepro Napcan la telefonu pc al bak