Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skyactiv teknolojisine bakıyordum 14:1 e sıkıştırma varmış benzinlide.Üstüne 19:1 sıkıştırma yapıp elektrikli modellerden daha az CO2 salıcaz diyorlar.Hedefleri 1.5 l/100 km.. İNANILMAZ herkes downsizing hibrit elektrik derken
Eğer öyle bir şey olursa gelecekte bineceğimiz araçlar şimdiden belli olur hem atmosferiğin devir çevirmesi, hem sesi, hem de 1.5l/100 km şimdi gerisini vız vız Tesla düşünsün.:p

bununki apaçilik olarak değil ama, adamı işi bu ve işini en iyi şekilde göstermesi lazım :)
Ben zaten işini göstermesin demiyorum. Mesela Pop-Art kalmaması gerçekten kalite duruyordu ama bu araç bariz renk seçimleri yüzünden Nargile Cafe paket olmuş. Bence mavinin tonu cidden vasat ama o arava komple turuncu ve siyah detaylara sahip olsaydı daha büyük bir "waouuw" efekti yaratabilirdi :).

Eğer öyle bir şey olursa gelecekte bineceğimiz araçlar şimdiden belli olur hem atmosferiğin devir çevirmesi, hem sesi, hem de 1.5l/100 km şimdi gerisini vız vız Tesla düşünsün.:p
Aynen öyle.. Düşündükleri sistemde ateşleme dizel motor gibi olacak.Yüksek basınçla yanacak ateşleme verimsizmiş.Hatta ilk ateşlemeyi de kaldırmayı düşünüyorlar.

Geçen gün Golf e bindim ilk defa hayatımda.

Ruhsuz araba vallahi. Alman soğukluğu var arabada. Sanki birileri arabayı zorla kırbaçlamış kendine ithaat ettiriyor.

Ama kapı kenarları yumuşaktı, mıncıklama huyuda kaldı eskilerden üstümüze :O

Bir de B.rk.can paket var,starbucks kahve ambalajlı.:)
Off işte onlar en sevdiğim tür. V6 Amarok ile tokat manyağı yapacaksın onları varya çok zevkli oluyor tavsiye ederim peder ile çok eğleniyoruz valla :D:D. Bide aravanin V6 225hp 550nm yorklu olduğunu ve overboost seçeneği ile 280hp güce çıktığını bilmedikleri için iş çok daha komik oluyor ve yanlarındaki hatunlara çok büyük rezil oluyorlar :D:D:D intikamımızı peder beyle alıyorum beyler o_O.

Son düzenleme:
Ben zaten işini göstermesin demiyorum. Mesela Pop-Art kalmaması gerçekten kalite duruyordu ama bu araç bariz renk seçimleri yüzünden Nargile Cafe paket olmuş. Bence mavinin tonu cidden vasat ama o arava komple turuncu ve siyah detaylara sahip olsaydı daha büyük bir "waouuw" efekti yaratabilirdi :).

he yav pop-art çokiyiydi baya iyiydi hatta

Geçen gün Golf e bindim ilk defa hayatımda.

Ruhsuz araba vallahi. Alman soğukluğu var arabada. Sanki birileri arabayı zorla kırbaçlamış kendine ithaat ettiriyor.

Ama kapı kenarları yumuşaktı, mıncıklama huyuda kaldı eskilerden üstümüze :O

alman soğukluğundan kastın ne :p :D

millet 200bin üstü tek kapı poşet komple boyalı arabasına 24 istiyo bu araba ucuz kaçmış :p

he yav pop-art çokiyiydi baya iyiydi hatta

alman soğukluğundan kastın ne :p :D

millet 200bin üstü tek kapı poşet komple boyalı arabasına 24 istiyo bu araba ucuz kaçmış :p

Bizim boklunü Honda City bile 1.4 70 beygiriyle sanki yaşıyor buyur hocam diyor, bu böyle ne bileyim gaza basıyorsun peki efendim buyurun yol alıyoruz diyor.

Konuyu nerelere çekiyorsun :p

Bizim boklunü Honda City bile 1.4 70 beygiriyle sanki yaşıyor buyur hocam diyor, bu böyle ne bileyim gaza basıyorsun peki efendim buyurun yol alıyoruz diyor.

Konuyu nerelere çekiyorsun :p

he sen onu dediinasdad honda o ama ya yapar yapar, city okadar boklu sayılmaz ama, kuzenimde vardı otomatik çok hoş hızlanıyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...