Ondan sonra M4 neden apaçi eline düştü diyorsun diye bana kızıyorsunuz yazık günah valla arabaya .
Ondan sonra M4 neden apaçi eline düştü diyorsun diye bana kızıyorsunuz yazık günah valla arabaya .
Sahibine hayırlı olsun ama asla yapmam ya. Sadeciyim ben.
Füme rengi bej iç mekan lütfen...
Eğer öyle bir şey olursa gelecekte bineceğimiz araçlar şimdiden belli olur hem atmosferiğin devir çevirmesi, hem sesi, hem de 1.5l/100 km şimdi gerisini vız vız Tesla düşünsün.Skyactiv teknolojisine bakıyordum 14:1 e sıkıştırma varmış benzinlide.Üstüne 19:1 sıkıştırma yapıp elektrikli modellerden daha az CO2 salıcaz diyorlar.Hedefleri 1.5 l/100 km.. İNANILMAZ herkes downsizing hibrit elektrik derken
Ben zaten işini göstermesin demiyorum. Mesela Pop-Art kalmaması gerçekten kalite duruyordu ama bu araç bariz renk seçimleri yüzünden Nargile Cafe paket olmuş. Bence mavinin tonu cidden vasat ama o arava komple turuncu ve siyah detaylara sahip olsaydı daha büyük bir "waouuw" efekti yaratabilirdi .bununki apaçilik olarak değil ama, adamı işi bu ve işini en iyi şekilde göstermesi lazım
Aynen öyle.. Düşündükleri sistemde ateşleme dizel motor gibi olacak.Yüksek basınçla yanacak ateşleme verimsizmiş.Hatta ilk ateşlemeyi de kaldırmayı düşünüyorlar.Eğer öyle bir şey olursa gelecekte bineceğimiz araçlar şimdiden belli olur hem atmosferiğin devir çevirmesi, hem sesi, hem de 1.5l/100 km şimdi gerisini vız vız Tesla düşünsün.
Off işte onlar en sevdiğim tür. V6 Amarok ile tokat manyağı yapacaksın onları varya çok zevkli oluyor tavsiye ederim peder ile çok eğleniyoruz valla . Bide aravanin V6 225hp 550nm yorklu olduğunu ve overboost seçeneği ile 280hp güce çıktığını bilmedikleri için iş çok daha komik oluyor ve yanlarındaki hatunlara çok büyük rezil oluyorlar intikamımızı peder beyle alıyorum beyler .Bir de B.rk.can paket var,starbucks kahve ambalajlı.
Hemmen abim benim .https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-corsa-c-146-binde-453721279/detay
millet elden ele yaysak çok sevinirm
sağol ceyhunumHemmen abim benim .
Ben zaten işini göstermesin demiyorum. Mesela Pop-Art kalmaması gerçekten kalite duruyordu ama bu araç bariz renk seçimleri yüzünden Nargile Cafe paket olmuş. Bence mavinin tonu cidden vasat ama o arava komple turuncu ve siyah detaylara sahip olsaydı daha büyük bir "waouuw" efekti yaratabilirdi .
Geçen gün Golf e bindim ilk defa hayatımda.
Ruhsuz araba vallahi. Alman soğukluğu var arabada. Sanki birileri arabayı zorla kırbaçlamış kendine ithaat ettiriyor.
Ama kapı kenarları yumuşaktı, mıncıklama huyuda kaldı eskilerden üstümüze :O
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-corsa-c-146-binde-453721279/detay
millet elden ele yaysak çok sevinirm
he yav pop-art çokiyiydi baya iyiydi hatta
alman soğukluğundan kastın ne
millet 200bin üstü tek kapı poşet komple boyalı arabasına 24 istiyo bu araba ucuz kaçmış
Bizim boklunü Honda City bile 1.4 70 beygiriyle sanki yaşıyor buyur hocam diyor, bu böyle ne bileyim gaza basıyorsun peki efendim buyurun yol alıyoruz diyor.
Konuyu nerelere çekiyorsun
ya boşver müdürüm benim fazlasında gözüm yok bu arabanın benim gözümde en fazla ederi bu daha fazlasına yazıp satmaya midem almazhe yav pop-art çokiyiydi baya iyiydi hatta
alman soğukluğundan kastın ne
millet 200bin üstü tek kapı poşet komple boyalı arabasına 24 istiyo bu araba ucuz kaçmış
ya boşver müdürüm benim fazlasında gözüm yok bu arabanın benim gözümde en fazla ederi bu daha fazlasına yazıp satmaya midem almaz
3-5 fazla giderse SSD parası abiya boşver müdürüm benim fazlasında gözüm yok bu arabanın benim gözümde en fazla ederi bu daha fazlasına yazıp satmaya midem almaz
sağol müdürümAllah hayırlı müşteriler versin hacım iyisin iyisin