Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl sen napıyosun müdürüm @alfhonso . Ispartada meşhur dürümcü var bizim ismi mü'dürüm hep sen aklıma geliyon :D

Ben napam ya tatile başladım diyodum daha cümlemi bitirmeden tahliye çıktı kurum arabasıyla çakarları yaka yaka sol şeritte yardıra yardıra gittik yaptık geldik öyle uyukluyom :D

Sorma içerde de başkan diyolar müdür diyolar reis diyolarasdfasdf

Plaka güzelmiş.

ifE6VPuA.png

yada

77270.jpg
Ahahahahah hiç aklıma gelmedi cyka blyat çok iyi :D:D

Açsa nolcak burada girecek yer mi var :D Kapuz'da karı kız kesmeye giden genç tayfa var, ılıksu'da benim kalıbımdan büyük kayalar var. Denize kıyısı olan kentte denize girecek yer yok :D

kapuza gidiyodum ben yine akşamüstüleri ya :D Kozluda bile çok girdim ben :D Geceleri de girdim bi kaç defa da börtü böcek çok oluyo akşamları kozluda

kapuza gidiyodum ben yine akşamüstüleri ya :D Kozluda bile çok girdim ben :D Geceleri de girdim bi kaç defa da börtü böcek çok oluyo akşamları kozluda
Kozlunun sahili yok. Kırık içki şişeleriyle birlikte kömürümsü taşlar var. Yinede kapuzdan iyidir, kapuzun yerli kitlesini sevmiyorum. Bildiğim ne kadar serseri varsa oraya gidiyor. Ben denize girmek için ya Ereğli'ye gidiyorum ya da Bartın/İnkum'a gidiyorum :D

Kozlunun sahili yok. Kırık içki şişeleriyle birlikte kömürümsü taşlar var. Yinede kapuzdan iyidir, kapuzun yerli kitlesini sevmiyorum. Bildiğim ne kadar serseri varsa oraya gidiyor. Ben denize girmek için ya Ereğli'ye gidiyorum ya da Bartın/İnkum'a gidiyorum :D

inkuma gitmek hiç nasip olmadı ya, ama amasraya gittim üçç beş defa, hepsi de kışındı ama olsun levent kırcayla rakı balık yaptım :p

inkuma gitmek hiç nasip olmadı ya, ama amasraya gittim üçç beş defa, hepsi de kışındı ama olsun levent kırcayla rakı balık yaptım :p
Çok severim Kırca'yı Allah rahmet eylesin. Şanslıymışsın :) İnkum'a mutlaka gitmelisin, ege'de ve akdeniz'de çok övünüyorlar ya kum çok güzel, sahil çok güzel diye işte onlar henüz İnkum'u görmemiş :D Bilinen bir çok tatil yerinden daha kaliteli sahili, kumu ve denizi var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...