En ucuz cafe hacı ya öğrenci dostunişantaşı efsanesi ? çıkaramadım
En ucuz cafe hacı ya öğrenci dostunişantaşı efsanesi ? çıkaramadım
biz direk fix balıkçılara giderizEn ucuz cafe hacı ya öğrenci dostu
Yazın gelde denize gidek plajda voleybol oynarızbiz direk fix balıkçılara gideriz
olur panpa atarız voleybol deniz etenin ordaYazın gelde denize gidek plajda voleybol oynarız
Bu nasıl bir apaçiliktir, nasıl.bir cinayettir, nasıl bir otomobil kültürü yoksunluğudur, nasıl bir bilgisizliktir akıl sıra erdiremiyorum. Şu Civic videosunda yanınızdakini ellersiniz diyen vatandaş yine iş başında ve bu adamın nasıl bir kitlesi var anlamıyorum bizim halkımız bu derece araba bilgisinden ne ara yoksun oldu anlamıyorum. Araç sahibi arkadaş belli ki apaçi ve 1.4 araba ile BMW F*ck*r ım gibi seviyesiz laflar ediyor.
Bu nasıl bir apaçiliktir, nasıl.bir cinayettir, nasıl bir otomobil kültürü yoksunluğudur, nasıl bir bilgisizliktir akıl sıra erdiremiyorum. Şu Civic videosunda yanınızdakini ellersiniz diyen vatandaş yine iş başında ve bu adamın nasıl bir kitlesi var anlamıyorum bizim halkımız bu derece araba bilgisinden ne ara yoksun oldu anlamıyorum. Araç sahibi arkadaş belli ki apaçi ve 1.4 araba ile BMW F*ck*r ım gibi seviyesiz laflar ediyor.
Şu yorumların üstüne izlersem davul olayımyol tutuşunu beğenmedim yayları bastırdım mı dedi arkasındanda yol tutuşu mükemmel ya harika araba şöyle böyle dedi. ilk 10 dkyı izledim sinirlendim kapattım.
Bide bunlar biz otomobil otoritesiyiz diye geçiniyorlar. Allah fanlarına akıl fikir versin.abi zaten araba test şeysi falan değil izleme boşver. direksiyonu tutuş şekline falan çıldırırsın emniyet kemerini nezaketen taktıkları her hallerinden belli
Bide bunlar biz otomobil otoritesiyiz diye geçiniyorlar. Allah fanlarına akıl fikir versin.
Doğru söylüyorsun. Sadece bir şey yazacam. Adam bir yorumunda Burak Ertem gibi kıdemli ve bilgili aynı zamanda tarafsız bir gazateciyi otorite olarak görmediğini söyledi. Zaten burdan da ne derece bilgili bir arkadaş olduğunu anlıyoruz.salla, yüceltiyoruz şu an onları.
Doğru söylüyorsun. Sadece bir şey yazacam. Adam bir yorumunda Burak Ertem gibi kıdemli ve bilgili aynı zamanda tarafsız bir gazateciyi otorite olarak görmediğini söyledi. Zaten burdan da ne derece bilgili bir arkadaş olduğunu anlıyoruz.
Hello children how are you today
Fine thanks And youHello children how are you today
Thanks, sit down Akın pencereyi aç sınıf çok havasızFine thanks And you
Valla ülkenin haline kafa eritiyom abibeğeni patlamasından geberiyoz öyle takılmaca snden nbr
We are fine thank you darling and how are you?Hello children how are you today
napalım beya öyle van tu tisiri for siksWe are fine thank you darling and how are you?
Thanks, sit down Akın pencereyi aç sınıf çok havasız
Valla ülkenin haline kafa eritiyom abi
We are fine thank you darling and how are you?