Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasıl bir apaçiliktir, nasıl.bir cinayettir, nasıl bir otomobil kültürü yoksunluğudur, nasıl bir bilgisizliktir akıl sıra erdiremiyorum. Şu Civic videosunda yanınızdakini ellersiniz diyen vatandaş yine iş başında ve bu adamın nasıl bir kitlesi var anlamıyorum bizim halkımız bu derece araba bilgisinden ne ara yoksun oldu anlamıyorum. Araç sahibi arkadaş belli ki apaçi ve 1.4 araba ile BMW F*ck*r ım gibi seviyesiz laflar ediyor.

Bu nasıl bir apaçiliktir, nasıl.bir cinayettir, nasıl bir otomobil kültürü yoksunluğudur, nasıl bir bilgisizliktir akıl sıra erdiremiyorum. Şu Civic videosunda yanınızdakini ellersiniz diyen vatandaş yine iş başında ve bu adamın nasıl bir kitlesi var anlamıyorum bizim halkımız bu derece araba bilgisinden ne ara yoksun oldu anlamıyorum. Araç sahibi arkadaş belli ki apaçi ve 1.4 araba ile BMW F*ck*r ım gibi seviyesiz laflar ediyor.

yol tutuşunu beğenmedim yayları bastırdım mı dedi arkasındanda yol tutuşu mükemmel ya harika araba şöyle böyle dedi. ilk 10 dkyı izledim sinirlendim kapattım.

yol tutuşunu beğenmedim yayları bastırdım mı dedi arkasındanda yol tutuşu mükemmel ya harika araba şöyle böyle dedi. ilk 10 dkyı izledim sinirlendim kapattım.
Şu yorumların üstüne izlersem davul olayım :D

Doğru söylüyorsun. Sadece bir şey yazacam. Adam bir yorumunda Burak Ertem gibi kıdemli ve bilgili aynı zamanda tarafsız bir gazateciyi otorite olarak görmediğini söyledi. Zaten burdan da ne derece bilgili bir arkadaş olduğunu anlıyoruz.

benzintvyi otorite olarak görmediğini söyleyen birini fazla ciddiye alıyorsun o zaman ceyhunum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...