Geyik Başlığı 2

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖTV ye indirim gelecek diyorlar
upload_2017-2-7_20-59-24.png
 
Gelmesi için satışların daha düşmesi gerek. Ocak ayı satış adetleri iyi geldi çünkü markalar zamları yansıtamadılar ve 2016 model araçlarını sattılar. Hazirandan önce indirim gelmez benden söylemesi.
Haberler de otomobil pazarın da büyük bir daralma beklediğinden ÖTV indirimi gelebilirmiş. Gelirse bana göre referandum dan önce gelir.
 
Gelmez.



sen nabion kanki nası keyifler nerdsiiğnnnnn
Gelecek gibi duruyor abi. Hatta dün sen galiba hürriyetin bi yazısını atmıştın hatta Emre Özpeynirci yazmıştı. Otomotiv sektörüne güveniyorlardı bu yüzden vergiyi arttırdılar ama evdeki hesap çarşıya uymayacak ve sektörü canlandırmak icin indirim yapacaklar gibi duruyor. Bu arada bu yorumları otomobil sektörü ile içli dışlı olan çok yakınımdan biri söylüyor.
 
Bu nasıl bir apaçiliktir, nasıl.bir cinayettir, nasıl bir otomobil kültürü yoksunluğudur, nasıl bir bilgisizliktir akıl sıra erdiremiyorum. Şu Civic videosunda yanınızdakini ellersiniz diyen vatandaş yine iş başında ve bu adamın nasıl bir kitlesi var anlamıyorum bizim halkımız bu derece araba bilgisinden ne ara yoksun oldu anlamıyorum. Araç sahibi arkadaş belli ki apaçi ve 1.4 araba ile BMW F*ck*r ım gibi seviyesiz laflar ediyor.
adam tam bir beyin fukarası yemin ediyorum jantların içine etmiş birde marifet gibi bastım diyor iki makasta yol tutuşu çözmüş helal olsun. Audi zaten mühendislere boşuna para veriyor adamlar bilmiyor yol tutuşu aerodinamiği falan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...