canım kuşadası sahili be
ben baya yaşlanıyorum galiba geçen denizlideki videoyuda tanımadım bunu da tanımadım çok içtim ben burda
canım kuşadası sahili be
Aaaa rüzgarlı falan miscanım kuşadası sahili be
Gel bi deniz havası alalım abi iyi gelirben baya yaşlanıyorum galiba geçen denizlideki videoyuda tanımadım bunu da tanımadım çok içtim ben burda
Sobayı yeni yaktım şimdi kontrol ediyorum dk. başı. Otomobil forumunda "Petrol"head arkadaşlara inat odun yakıyorumgençler nabiyonuz
Noldu abi kime atarlandın?Sobayı yeni yaktım şimdi kontrol ediyorum dk. başı. Otomobil forumunda "Petrol"head arkadaşlara inat odun yakıyorum
Aaaa rüzgarlı falan mis
sahilde bira içip içip tuvalete stabucksa gidiyordum adwqben baya yaşlanıyorum galiba geçen denizlideki videoyuda tanımadım bunu da tanımadım çok içtim ben burda
Şşş Koray ağzının tadını biliyonsahilde bira içip içip tuvalete stabucksa gidiyordum adwq
sahilde bira içip içip tuvalete stabucksa gidiyordum adwq
Sobayı yeni yaktım şimdi kontrol ediyorum dk. başı. Otomobil forumunda "Petrol"head arkadaşlara inat odun yakıyorum
Atardan besleniyorum Ceyhun Dur bakayım kömürler yanmaya başlamış mı...Noldu abi kime atarlandın?
ayıp ediyonŞşş Koray ağzının tadını biliyon
çünkü sahildeki wc ler 1 tl 5 bira içince en birde hava soğuksa 3 sefer banko tuvalete gidiyordum o paraya biraz daha koyar bir bira daha içerim yada fıstık alırım diye asdqwdkuşadası sahilde wcler varken niye öle bişi yapıyodun
ayıp ediyon
çünkü sahildeki wc ler 1 tl 5 bira içince en birde hava soğuksa 3 sefer banko tuvalete gidiyordum o paraya biraz daha koyar bir bira daha içerim yada fıstık alırım diye asdqwd
sevmem mi ordanda balıkçılar kahvesi@Koraykaya seversin Lemana geldim
Nişantaşı efsanesini bilir misinsevmem mi ordanda balıkçılar kahvesi
2003 bir üst kasa olsaydı o paraya bedavaydı.Yine çok güzel ama
2003 bir üst kasa olsaydı o paraya bedavaydı.Yine çok güzel ama
nişantaşı efsanesi ? çıkaramadımNişantaşı efsanesini bilir misin