Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asdfadf pejo mobilet alıyım ben daa iyi yav :D
Gel biz sana bidene a3 1.8T alalım eskilerden sonra onu swaplayalım 13 dakika sonra kocabaş tabelası :D şekil 13653:
full_0ae35cf5fe0635a6ad3c82757a140848.jpg

Son düzenleme:
Beyler rezil olduğunuz ve unutamadığınız anılarınız vardır illaki dinlemek isterim :D
Hiç unutmam Lise 2 yim Göztepe'nin su topu takımında antremanlara yeni başlamışım.Çömezlere böyle hardcore sporlarda yapılan şakalardan birine denk geldim.Doğum günü o gün adamı antremandan önce soyunma odasında bağlayıp kız yüzme takımının soyunma odasına koyuyorlar.Eller ayaklar bağlı ağzında bone tıkıştırıyorlar.Tabi ben bunu başıma gelince öğrendim. 23 Ağustos 2010 da 5 saat kızların soyunma odasında altta sadece slip kaldım.Kızlar antreman sonrası geldi bir güzel dalga geçtiler üstüne selfie çekildiler,grupça fotoğraf çekildik.. Daha da bunun üstüne rezil olamam zaten

Son düzenleme:
Hiç unutmam Lise 2 yim Göztepe'nin su topu takımında antremanlara yeni başlamışım.Çömezlere böyle hardcore sporlarda yapılan şakalardan birine denk geldim.Doğum günü o gün adamı antremandan önce soyunma odasında bağlayıp kız yüzme takımının soyunma odasına koyuyorlar.Eller ayaklar bağlı ağzında bone tıkıştırıyorlar.Tabi ben bunu başıma gelince öğrendim. 23 Ağustos 2010 da 5 saat kızların soyunma odasında altta sadece slip kaldım.Kızlar antreman sonrası geldi bir güzel dalga geçtiler üstüne selfie çekildiler,grupça fotoğraf çekildik.. Daha da bunun üstüne rezil olamam zaten

abooooooo

yemin ederim bağladıkları an hulka bağlar alayının ..... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...