https://www.alibaba.com/product-detail/2-stroke-80cc-gas-bicycle-engine_60638129657.html
Şöyle bir motor tatktın mı var yaaa öyf
Youtube de ''Bafır Adam'' adında bir kanal var. Alıp takmış.
asdfadf pejo mobilet alıyım ben daa iyi yav
https://www.alibaba.com/product-detail/2-stroke-80cc-gas-bicycle-engine_60638129657.html
Şöyle bir motor tatktın mı var yaaa öyf
Youtube de ''Bafır Adam'' adında bir kanal var. Alıp takmış.
Antalyaya geçince bir anı da ben anlatocam unutmassam
Gel biz sana bidene a3 1.8T alalım eskilerden sonra onu swaplayalım 13 dakika sonra kocabaş tabelası şekil 13653:asdfadf pejo mobilet alıyım ben daa iyi yav
Gel biz sana bidene a3 1.8T alalım eskilerden sonra onu swaplayalım 13 dakika sonrae kocabaş tabelası
Uçurdagör olsaymış keşke..
Abi uzun sürer şimdi gece yazarım ya gece yola çıkıyomniye ankarada anı anlatmak yassak mı
Abi uzun sürer şimdi gece yazarım ya gece yola çıkıyom
Uçurdagör olsaymış keşke..
Hiç unutmam Lise 2 yim Göztepe'nin su topu takımında antremanlara yeni başlamışım.Çömezlere böyle hardcore sporlarda yapılan şakalardan birine denk geldim.Doğum günü o gün adamı antremandan önce soyunma odasında bağlayıp kız yüzme takımının soyunma odasına koyuyorlar.Eller ayaklar bağlı ağzında bone tıkıştırıyorlar.Tabi ben bunu başıma gelince öğrendim. 23 Ağustos 2010 da 5 saat kızların soyunma odasında altta sadece slip kaldım.Kızlar antreman sonrası geldi bir güzel dalga geçtiler üstüne selfie çekildiler,grupça fotoğraf çekildik.. Daha da bunun üstüne rezil olamam zatenBeyler rezil olduğunuz ve unutamadığınız anılarınız vardır illaki dinlemek isterim
Otobüsteydim ankaraya gidiyordum internetten öyle bir az çekiyorduki beğen tuşuna bassam bile iki dakka bekliyodum beğensin diyd Ondan çok giremedim gece@pulusoglu @CenkGs @berkertekin @maximaorhan @Yasin Aygun @Koraykaya @emert20
Where are you yaaa ?[/QUOTE:]
İmg ne ahsjwhkshimg izin vermiyosa söyle bilelim yani ona göre şaaparız
https://twitter.com/aihsanvarol/status/878251622396067840
bu ve altındaki yorumlar daha fena :d
Hiç unutmam Lise 2 yim Göztepe'nin su topu takımında antremanlara yeni başlamışım.Çömezlere böyle hardcore sporlarda yapılan şakalardan birine denk geldim.Doğum günü o gün adamı antremandan önce soyunma odasında bağlayıp kız yüzme takımının soyunma odasına koyuyorlar.Eller ayaklar bağlı ağzında bone tıkıştırıyorlar.Tabi ben bunu başıma gelince öğrendim. 23 Ağustos 2010 da 5 saat kızların soyunma odasında altta sadece slip kaldım.Kızlar antreman sonrası geldi bir güzel dalga geçtiler üstüne selfie çekildiler,grupça fotoğraf çekildik.. Daha da bunun üstüne rezil olamam zaten
Otobüsteydim ankaraya gidiyordum internetten öyle bir az çekiyorduki beğen tuşuna bassam bile iki dakka bekliyodum beğensin diyd Ondan çok giremedim gece
- Günaydın dostla r
İmg ne ahsjwhksh
abooooooo
yemin ederim bağladıkları an hulka bağlar alayının .....Hiç unutmam Lise 2 yim Göztepe'nin su topu takımında antremanlara yeni başlamışım.Çömezlere böyle hardcore sporlarda yapılan şakalardan birine denk geldim.Doğum günü o gün adamı antremandan önce soyunma odasında bağlayıp kız yüzme takımının soyunma odasına koyuyorlar.Eller ayaklar bağlı ağzında bone tıkıştırıyorlar.Tabi ben bunu başıma gelince öğrendim. 23 Ağustos 2010 da 5 saat kızların soyunma odasında altta sadece slip kaldım.Kızlar antreman sonrası geldi bir güzel dalga geçtiler üstüne selfie çekildiler,grupça fotoğraf çekildik.. Daha da bunun üstüne rezil olamam zaten
Ahahahahhah sen kim nasıl İbrahim Melih Gökçek'in ismini kısaldırsınsen kim nasıl ibrahim melih gökçeki tanımazsın
Bayrama geldim anneannemlerin yanına. Az biraz angara havası alıcamooo sen hayırdır ankara
Ahahahahhah sen kim nasıl İbrahim Melih Gökçek'in ismini kısaldırsın
Bayrama geldim anneannemlerin yanına. Az biraz angara havası alıcam