Abilerim bayram hediyesi bi el atıverin orhan abiye söylese şeker niyetine
Abilerim bayram hediyesi bi el atıverin orhan abiye söylese şeker niyetine
Önce mangırı göster bakam .Beyler cümleten hayırlı bayramlar. Şöyle sağdan sağdan başlarsak ashjdgjhas
Ben köyde amelelik yapıyorum yaşasın bayramMilletin ses çıkmıyor. Baklavalari mi gömüyorsunuz mübarekler?
Babaannemlerden harclığı aldım birazdan yola çıkıp anneannemlere gidip ordan da alacam .Milletin ses çıkmıyor. Baklavalari mi gömüyorsunuz mübarekler?
püü abv hiç söylemiyon da hayırsız herifaldım sayılır çarşamba veya perşembe işlemleri halletcem
buna sadece gülüyorumolm bak emin misin zengin adamsın tamam da paran yetmezgsfafsaf
Merak ettiğim zaten 1250 cc 90 hp dizel motor var böyle multimedya taksam arabanın çekişi düşer mi acaba xdAbilerim bayram hediyesi bi el atıverin orhan abiye söylese şeker niyetine
Cyclone bu modele tam uygun da, benim arabaya göre arattığımda da bu çıkıyor küfür gibi
Adabazarın sefiri Orhan sdfşkjsfdsBeyler cümleten hayırlı bayramlar. Şöyle sağdan sağdan başlarsak ashjdgjhas
Üst viteslerde motorun dermanı kesilirse devir kesiciye erişemeyebilir. Top speed kesicisi varsa zaten tıkanır. Bildiğim kadarıyla bunların dışında oluru yok.beyler arabaların farklı viteslerde farklı maks. devir çevirmek gibi bir durumu olabilir mi?
İyi bayramlar ahali mutlu huzurlu tatiller Tatlıyı çok kaçırmayın aman
Afiyet olsunKalburabastıda yenir ama.
İyi bayramlar.
püü abv hiç söylemiyon da hayırsız herif
Cyclone bu modele tam uygun da, benim arabaya göre arattığımda da bu çıkıyor küfür gibi
Ha pardon ben görmedim o zaman ajdjajdjs bunu sonra detaylıca konuşalım 3 5 gün sonra dönücemlan 309999 konuda geçti mevzusu yetmedi başlık açtım multimedya sistemi ile ilgili 4 sayfa sohbet ettik fikir aldık
Abi sen soldan gel büyüksüandjsfhshdhAdabazarın sefiri Orhan sdfşkjsfds