Orhan abi harçlıkları $'mı €'mu?Abi sen soldan gel büyüksüandjsfhshdh
Orhan abi harçlıkları $'mı €'mu?Abi sen soldan gel büyüksüandjsfhshdh
Age of varsa kapişakMedieval 2 yada Empire total war oynayan var mı??
Kendi dinarımdan veriyorumOrhan abi harçlıkları $'mı €'mu?
Subhanallah kurban olduğum bi harçlık versen iş kurarız heraldeKendi dinarımdan veriyorum
Ha pardon ben görmedim o zaman ajdjajdjs bunu sonra detaylıca konuşalım 3 5 gün sonra dönücem
Pek sevdiğim kaslardandır orjinal duruyor. w108 mi?
Amcamın merso
*Subhanallah kurban olduğum bi harçlık versen iş kurarız heralde
Age of alamadım yav. Mac le uyumlu değil steamdekiAge of varsa kapişak
Reyiz hangi bankada hesabın var , IBAN mı göndereyim hesap numarası mı ?Kendi dinarımdan veriyorum
Pek sevdiğim kaslardandır orjinal duruyor. w108 mi?
Age of alamadım yav. Mac le uyumlu değil steamdeki
Onun yerine benzin ucuzlasaa
Bende ikramiye vurmasını bekliyorum işte elime para geçse alıcam bi tane, yapıp haftasonları gezicem. orjinal içi çok güzel koltukların rahatlığı radyosu falan on numaraAçıkcası mercedeslerden çok anlamam , modelini falan filan bilmiyorum da amcooğlu bunu hurda gibiyken aldı sıfırdan topladı dünyanın parasını harcadı. ARabayla ilgili bişi sorduğumda küfrediyor
Bende ikramiye vurmasını bekliyorum işte elime para geçse alıcam bi tane, yapıp haftasonları gezicem. orjinal içi çok güzel koltukların rahatlığı radyosu falan on numara
P.S. hala odamda resmi asılı
Onun yerine benzin ucuzlasaa
Bana zengin demezsin daha ins win var bendeşşşşş adam macbook kullanıyo beyler sessizzzzzzzz
İnş abi keşke benzin 3 lira falan olsa dizel 2.50 gaz 1.50 aslında bıda pahalı ama olsun.o günlerde gelecek karşimmmm direne direne kazanacağızxazfsdf