Yine buralar elitizm koktuşşşşş adam macbook kullanıyo beyler sessizzzzzzzz
Yine buralar elitizm koktuşşşşş adam macbook kullanıyo beyler sessizzzzzzzz
Alp abim bi bayram harçlığı at da 3.20i alayımBana zengin demezsin daha ins win var bende
Bana zengin demezsin daha ins win var bende
İnş abi keşke benzin 3 lira falan olsa dizel 2.50 gaz 1.50 aslında bıda pahalı ama olsun.
Yine buralar elitizm koktu
Alp abim bi bayram harçlığı at da 3.20i alayım
Abi yere bozuk düşürse bulan ev alıyomuş bozuk paraları külçe altın adamın en kötü bmw 3.20 yaniolm onun atacağı harçlıkla guilia alırsın
Benim bmw marka aracim yok dahaAlp abim bi bayram harçlığı at da 3.20i alayım
Oyuncak demiolm onun atacağı harçlıkla guilia alırsın
Benim soyadim aslinda sabanciAbi yere bozuk düşürse bulan ev alıyomuş bozuk paraları külçe altın adamın en kötü bmw 3.20 yani
Abi yere bozuk düşürse bulan ev alıyomuş bozuk paraları külçe altın adamın en kötü bmw 3.20 yani
Benim bmw marka aracim yok daha
Oyuncak demi
Benim soyadim aslinda sabanci
Nasılsa amele var eşya alalım hesabıİlk gün nasıl geçiyor gençler ve kendini genç hissedenler?
Fena değil olana bereket .İlk gün nasıl geçiyor gençler ve kendini genç hissedenler?
Abi büyüdük diye 1 kuruş para veren yok ya asıl şimdi para lazım sabahtan beri geziyoz rezidanslara falan girdik yok abi ülke ekonomisi kötüye gidince millet veremiyo heralde
Abi benle ne alakası var annemin babamın halasına amcasına gidiyoz. Emmiler rezidansta oturuyo anlatıyo ilçede yazlık varmış ninem beğenmemiş başka yazlık yaptırmışlar e emmi bi 50 at da mazot alalım sana koymazolm ben rezidansın önünde dursam kovalarlar lan sen benden zenginsinasdfasdfasdf
Abi ben -30 TL'ye düştüm bu bayram bize vermiyorlar bide veletler 5er Tl istiyorAbi benle ne alakası var annemin babamın halasına amcasına gidiyoz. Emmiler rezidansta oturuyo anlatıyo ilçede yazlık varmış ninem beğenmemiş başka yazlık yaptırmışlar e emmi bi 50 at da mazot alalım sana koymaz
Abi ben -30 TL'ye düştüm bu bayram bize vermiyorlar bide veletler 5er Tl istiyor