inşallah öyle olur yabayram mevzusundan ötürü hacım, bayramdan sonra açılır
inşallah öyle olur yabayram mevzusundan ötürü hacım, bayramdan sonra açılır
Allahını seven bu Ceyhun kardeşimizi Skoda Favorit'lere, Lada Vega'lara, Chery'lere, Geely'lere bi gıdım kaliteli iç mekan göstermeden 3 yıl boyunca mahkum etsin de sonra Hacı Murat'ların içine oturunca sevinçten ağlasın, Renolara dört elle sarılsın. Adam C30'un içine çok kötü diyor ya. Taş olursun taşC30 çok şık güzel araba ama içi çok kötü yahu .
@maximaorhan sarısı değil mi o?Coiloverlı bebek arabası
Ekli dosyayı görüntüle 7971
Bunun dışında ss motors'un sahibiyle falan görüşülse mi ki adam hem doğan kabak hem eren tekine çıktı bize de bi ferrari falan getirsinOnların reklamı açısından da Otopark açısından da güzel bir proje olur bence
Alp abim bi bayram harçlığı at da 3.20i alayım
Benim bmw marka aracim yok daha
Oyuncak demi
Benim soyadim aslinda sabanci
Abicim yanlış anlamayın, kesinlikle dilenci değilim...harbiden yav
Pardon abi duymamisimdaAbicim yanlış anlamayın, kesinlikle dilenci değilim...
Ekli dosyayı görüntüle 7972
Ne hayatlar var bee... (RAKI SOFRASINDAN AZ ÖNCE KALKTI)Pardon abi duymamisimda
Lada Vega kutsalımdırAllahını seven bu Ceyhun kardeşimizi Skoda Favorit'lere, Lada Vega'lara, Chery'lere, Geely'lere bi gıdım kaliteli iç mekan göstermeden 3 yıl boyunca mahkum etsin de sonra Hacı Murat'ların içine oturunca sevinçten ağlasın, Renolara dört elle sarılsın. Adam C30'un içine çok kötü diyor ya. Taş olursun taş
abi şimdi o ayrı o ayrı bizde Scirocco varken C30'da ülkemiz piyasasında yeni yenı baş göstermeye başlamıştı yıl ise 2008 2009 o zaman bile tabi bu benim düşüncem C30'un içi Scirocco'ya nazaran çok daha renksiz ve kalitesiz bir ambiyansa sahipti.Allahını seven bu Ceyhun kardeşimizi Skoda Favorit'lere, Lada Vega'lara, Chery'lere, Geely'lere bi gıdım kaliteli iç mekan göstermeden 3 yıl boyunca mahkum etsin de sonra Hacı Murat'ların içine oturunca sevinçten ağlasın, Renolara dört elle sarılsın. Adam C30'un içine çok kötü diyor ya. Taş olursun taş
afiyet olsun abimNe hayatlar var bee... (RAKI SOFRASINDAN AZ ÖNCE KALKTI)
Aga kim yoğurdu çiğ köfteyi az daha salça koyaymış daha renkli olurmuş bak canım çekti şimdiPardon abi duymamisimda
Mahindra verin buna Tata verin, Gaz verin, Zaz verinabi şimdi o ayrı o ayrı bizde Scirocco varken C30'da ülkemiz piyasasında yeni yenı baş göstermeye başlamıştı yıl ise 2008 2009 o zaman bile tabi bu benim düşüncem C30'un içi Scirocco'ya nazaran çok daha renksiz ve kalitesiz bir ambiyansa sahipti.
Cümlemizeafiyet olsun abim
1.0 Trendline Polo olsa olmaz mı? boş ve kalitesiz arabaya alerjim var @DuzboruDownpipe bilir hatta .Mahindra verin buna Tata verin, Gaz verin, Zaz verin
Vizyonsuzluğa bak. Sen hiç boş ve kalitesiz görmemişsin ki Polo'ya sallıyorsun. Geely ile test sürüşü yapmış adamım la ben Sürüşü konumuz değil zaten de, klimasını açayım demiştim de elimde kalmıştı butonu1.0 Trendline Polo olsa olmaz mı? boş ve kalitesiz arabaya alerjim var @DuzboruDownpipe bilir hatta .
Emgranda çok bindim o güzel ya sen hangisine bindin abş?Vizyonsuzluğa bak. Sen hiç boş ve kalitesiz görmemişsin ki Polo'ya sallıyorsun. Geely ile test sürüşü yapmış adamım la ben Sürüşü konumuz değil zaten de, klimasını açayım demiştim de elimde kalmıştı butonu
Doğrudur valla abi ben işin şakasindayım zaten Tata Visia der susarım valla evlerden ırak bide şu tüpçü fikretin kamyoneti .Vizyonsuzluğa bak. Sen hiç boş ve kalitesiz görmemişsin ki Polo'ya sallıyorsun. Geely ile test sürüşü yapmış adamım la ben Sürüşü konumuz değil zaten de, klimasını açayım demiştim de elimde kalmıştı butonu
Önü Mercedes C, arkası Vectra B olan Echo modeliydi benim binip kullandığım.Emgranda çok bindim o güzel ya sen hangisine bindin abş?