Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coiloverlı bebek arabası:p:D
20170625_232700-1.jpg

C30 çok şık güzel araba ama içi çok kötü yahu :confused:.
Allahını seven bu Ceyhun kardeşimizi Skoda Favorit'lere, Lada Vega'lara, Chery'lere, Geely'lere bi gıdım kaliteli iç mekan göstermeden 3 yıl boyunca mahkum etsin de sonra Hacı Murat'ların içine oturunca sevinçten ağlasın, Renolara dört elle sarılsın. :D Adam C30'un içine çok kötü diyor ya. :D Taş olursun taş :)

Allahını seven bu Ceyhun kardeşimizi Skoda Favorit'lere, Lada Vega'lara, Chery'lere, Geely'lere bi gıdım kaliteli iç mekan göstermeden 3 yıl boyunca mahkum etsin de sonra Hacı Murat'ların içine oturunca sevinçten ağlasın, Renolara dört elle sarılsın. :D Adam C30'un içine çok kötü diyor ya. :D Taş olursun taş :)
Lada Vega kutsalımdır

:D:D:D abi şimdi o ayrı o ayrı bizde Scirocco varken C30'da ülkemiz piyasasında yeni yenı baş göstermeye başlamıştı yıl ise 2008 2009 o zaman bile tabi bu benim düşüncem C30'un içi Scirocco'ya nazaran çok daha renksiz ve kalitesiz bir ambiyansa sahipti.

1.0 Trendline Polo olsa olmaz mı? :oops::oops: boş ve kalitesiz arabaya alerjim var @DuzboruDownpipe bilir hatta :(:confused:.
Vizyonsuzluğa bak. Sen hiç boş ve kalitesiz görmemişsin ki Polo'ya sallıyorsun. :) Geely ile test sürüşü yapmış adamım la ben :D Sürüşü konumuz değil zaten de, klimasını açayım demiştim de elimde kalmıştı butonu :D

Vizyonsuzluğa bak. Sen hiç boş ve kalitesiz görmemişsin ki Polo'ya sallıyorsun. :) Geely ile test sürüşü yapmış adamım la ben :D Sürüşü konumuz değil zaten de, klimasını açayım demiştim de elimde kalmıştı butonu :D
Doğrudur valla abi ben işin şakasindayım zaten :D:D Tata Visia der susarım valla evlerden ırak bide şu tüpçü fikretin kamyoneti :rolleyes::rolleyes::confused:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...