Yazıklar olsun verme knk valla yanlış yapmışın bi alıştırdın mı sıştın artıkAbi ben -30 TL'ye düştüm bu bayram bize vermiyorlar bide veletler 5er Tl istiyor
Yazıklar olsun verme knk valla yanlış yapmışın bi alıştırdın mı sıştın artıkAbi ben -30 TL'ye düştüm bu bayram bize vermiyorlar bide veletler 5er Tl istiyor
Gürcistana gittik geçen gün kapının hemen ilersinde benzinci var dizel 2.42 lira idi burda paso ordan alıyorlar.İnş abi keşke benzin 3 lira falan olsa dizel 2.50 gaz 1.50 aslında bıda pahalı ama olsun.
Sayın Cumhurbaşkanımız da kendi yakıt koysa yakınır mı acaba fiyatlardan.Gürcistana gittik geçen gün kapının hemen ilersinde benzinci var dizel 2.42 lira idi burda paso ordan alıyorlar.
S350d az yakıyor senin accent denSayın Cumhurbaşkanımız da kendi yakıt koysa yakınır mı acaba fiyatlardan.
Krdş bidaha Accent hakkında kötü şeyler yazdığını duymiyim unutmaya çalışıyorum 6 aylığınada olsa bir arabam olduğunu, hatırlatıyon ahmsjaksjS350d az yakıyor senin accent den
ya ford ile anlaşmıştık sonradan caydılar bende ortada kaldım tarihler filan geçti@motorsinann abi Opel servisi yokmuydu Seni BMW'de görmek istiyorum
Bende 1.6 Tdi araba almak istiyordum iyi oldu jajaıabsya ford ile anlaşmıştık sonradan caydılar bende ortada kaldım tarihler filan geçti
deli gibi işletme aradım opel, peco, ford, citroen, jaguar, BMW, honda, renult, dacia, mazda neler neler
seat okey dedi işte 1 günde 2 defa tekirdağa gitgel yaptım bayağı koşuşturdum sonunda oldu bakalım
3 temmuzda başlıyorum
Ahura Mazda'nın soyundan geliyormuşsun abi öyle duydum yalan mı?Benim bmw marka aracim yok daha
Oyuncak demi
Benim soyadim aslinda sabanci
Mobil veriye kıydım o kadar diyorum..
Mobil veriye kıydım o kadar diyorum..
Bence renk fişek de detaylara takıldı kafam.
FEna uğraşmışlar ama. Harbiden hologram baya zormuş, tamam renk zevk tercih meselesi ama emek başka. Bi de sağlam reklam
Onların reklamı açısından da Otopark açısından da güzel bir proje olur benceAcaba Mustafa Baranlı ile görüşme sağlanıp, M4 testi gelebilir mi?
dsg sağlam diyolar bayaya ford ile anlaşmıştık sonradan caydılar bende ortada kaldım tarihler filan geçti
deli gibi işletme aradım opel, peco, ford, citroen, jaguar, BMW, honda, renult, dacia, mazda neler neler
seat okey dedi işte 1 günde 2 defa tekirdağa gitgel yaptım bayağı koşuşturdum sonunda oldu bakalım
3 temmuzda başlıyorum
arkadaş ilanı koydum, koyduğumdan beri bir kişi ne aradı ne sordu bu nedir nasıl bir şanssızlıktır bende ki ya ?