Amca ben senin elini opmuşmuydum ?Dostlar neler oluyor yav
Pardon amcama soracaktım .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amca ben senin elini opmuşmuydum ?Dostlar neler oluyor yav
Bütçe ? Tomb Raider önerebilirim. Ne tarz oyunlar seviyorsunuz?Beyler hazır steamda indirim varken guzel oyun önerirmisiniz bu arada steam e daha yeni girdim hic oyun yok pc yide haftaya fln alacam indirim bitmeden oyunları alayım dedim.
Trish ve Allison dan daha iyisini tanımam.Böyle Cameragirl'e sahip olsam varya üfff ne videolar çekeriz . (1.03 dakikaya bakın)
Bana verdiler valla bu bayramda guzel köşe oldum . Duruma gore 1 ay sonra kesin OP5 veya cok dusuk ihtimal düşeş fiyata gelirse S8 alacam .Günaydın beyler Bayram harçlığı artık boş ya büyüdün diyip boş geçiyolar asıl bu ara para lazım bana shsjsjsjsdj
Lise 2 yim ben para verin para
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Bana verdiler valla bu bayramda guzel köşe oldum . Duruma gore 1 ay somra kesin OP5 veya cok dusuk ihtimal düşeş fiyata gelirse S8 alacam .
450 gayme allah bereket versin valla hemen 100 euro yapacam kalanını da gidene kadar zaten yerim .Kaç para topladın len
450 gayme allah bereket versin valla hemen 100 euro yapacam kalanını da gidene kadar zaten yerim .
Haci bir günde 600km yaparsan verirler hem anneannemlerden hem babaannemlerden topladım babamda o kadar beni irlandaya gönderip masraf yapmasına rağmen boş geçmedi .450 tl yi el öperek topladığına emin misinshahahshsh
Şaka bi yana nasıl topluyonuz la bana para vermiyler
Haci bir günde 600km yaparsan verirler hem anneannemlerden hem babaannemlerden topladım babamda o kadar beni irlandaya gönderip masraf yapmasına rağmen boş geçmedi .
Sesli güldüm valla .Ben 1400 km yapayım gene vermiylershsjsjsj
Sesli güldüm valla .
Fazla pahalı oyunlar almayacağım max. 30 35 lira ama 2 3 tanede ucuz alırım. Aksiyon,savaş,yarış,simülatör türler olabilir.Bütçe ? Tomb Raider önerebilirim. Ne tarz oyunlar seviyorsunuz?
İçirmeye devamaabiiii alkole geri mi başladınn
Kopun gelin ya 7 temmuzdan sonra çeşme,alaçatı akarız.Ya da size bağlı doğa falan seviyosanız karagöle çıkarız kampa.Harbi otopark olarak kamp mı yapsak??Babamlara dün dedim ortacada arkadaşları var gidin bi kaç hafta takılın diye, araban gelsin senin arabayla gideriz biz dediler. Ben şok, ben iptal, ben ölü
Ulam be hayat yavGta 5 yeniden yukledim online modu oynamak isteyen gencler eqlesin
İsmi nolcak acaba??çarşamba veya perşembe, mesai gününe bağlı alacağım adamın
Ama fakirim oyundadaUlam be hayat yav