Mac ten oynayınca direk 3 milyonla başlıyosunAma fakirim oyundada
Mac ten oynayınca direk 3 milyonla başlıyosunAma fakirim oyundada
Gta V ne zaman düşecek 20-30 TL'ye ya
Ulan ilkokulda ben de uyuz olurdum hepi topu 30-40 lira toplardım millet 300-500 toplardı napıyolar anlamıyorum450 tl yi el öperek topladığına emin misinshahahshsh
Şaka bi yana nasıl topluyonuz la bana para vermiyler
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Zenginler ve kendini zengin hissedenler eqlesin... ZENGİN AVCISI kaptanGta 5 yeniden yukledim online modu oynamak isteyen gencler eqlesin
Windows'ta da 1M ile başlayan biliyorumMac ten oynayınca direk 3 milyonla başlıyosun
Eehfhdfjdfı Doktor > KaptanBen 1 m ile baslamistim @berkertekin @DouglasAdams
Bende de banka kartı var sorun olmuyor knk normalde. Bir iki kere daha dene bazen yoğunluktan olmuyor, olmazsa başka siteden cüzdan kodu alıp da ekleyebilirsin.Ya beyler steamden banka kartıyla alışveriş yapamıyorum. Bugün aradım internet alışverişini aktive ettim, kamil koçtan bilet aldım ama steamden oyun alamadım sıkıntı ne olabilir?
Eyvallah kanka bi de pcden deneyeyimBende de banka kartı var sorun olmuyor knk normalde. Bir iki kere daha dene bazen yoğunluktan olmuyor, olmazsa başka siteden cüzdan kodu alıp da ekleyebilirsin.
PS4 ise sana anında 500k kazandırıp level kasarız.Gta 5 yeniden yukledim online modu oynamak isteyen gencler eqlesin
pcPS4 ise sana anında 500k kazandırıp level kasarız.
Sağlık olsun artıkın .
oyunda baya baya fakirim varmı taktık yaSağlık olsun artıkın .
Ben direk hile yaptırdım valla.oyunda baya baya fakirim varmı taktık ya
Taksiye çık abioyunda baya baya fakirim varmı taktık ya
ban falan yokmu nedır bu hıle yahu ac bıraz konuyu 200 bın dolar kaldıBen direk hile yaptırdım valla.